Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Δεκεμβρίου 2010

Και οι 90αρηδες έχουν ψυχή!





Ποιος είπε ότι το σεξ έχει όριο ηλικίας; Κάθε άλλο. Φαίνεται πως οι μεγαλύτερη άνδρες έχουν αρκετές ορμές...

Οι άνδρες από 75 έως 90 ετών επιθυμούν πολύ περισσότερο σεξ από ότι εκτιμά η «κοινή γνώμη», σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία.
Όπως φάνηκε από τη μελέτη, ένας στους τρεις άνδρες ηλικίας από 70 έως 90 ετών είναι σεξουαλικά ενεργός. Μάλιστα, δηλώνει ότι θα επιθυμούσε να κάνει πολύ περισσότερο σεξ και αρκετά πιο συχνά.
Οι ερευνητές τονίζουν ότι η ανδρική ορμόνη «τεστοστερόνη», συνδέεται άμεσα με το πόσο συχνά ένας άνδρας άνω των 75 ετών διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις.
Η Zoe Hydeαπό το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας και οι συνεργάτες της μελέτησαν περισσότερους από 2.700 άνδρες ηλικίας από 75 έως 95 χρόνων, προκειμένου να συλλέξουν τις πληροφορίες για τη σεξουαλική τους ζωή.
Οι ερευνητές υπέβαλαν μία σειρά ερωτήσεων αναφορικά με την υγεία, τις σχέσεις και τη σεξουαλική δραστηριότητα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ένας στους τρεις ερωτηθέντες είναι σεξουαλικά ενεργός, δηλαδή έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά σεξ τον περασμένο χρόνο.

newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός