Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Νοεμβρίου 2011

Η Vodafone φέρνει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου τo iPhone 4S στην Ελλάδα

Στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας από τις 11 Νοεμβρίου
Η Vodafone θα διαθέσει το iPhone 4S στην Ελλάδα από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου. Το iPhone 4S θα διατίθεται στα 16GB από 199 ευρώ, στα 32GB από 299 ευρώ και στα 64GB από 399 ευρώ, μέσα από τo δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, καθώς και στο vodafone.gr.




Επιπλέον, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το iPhone 4 στα 8GB και το iPhone 3GS, ακόμα και εντελώς δωρεάν.

Το iPhone 4S αποτελεί το καλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, διαθέτοντας απίστευτα νέα χαρακτηριστικά, όπως τον διπύρηνο επεξεργαστή A5 της Apple για γρήγορη απόδοση και εξαιρετικά γραφικά, ανανεωμένη κάμερα με προηγμένες δυνατότητες, όπως εγγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) 1080p.

Το λανσάρισμα του iPhone 4S συνοδεύεται με την κυκλοφορία του iOS 5, του πλέον προηγμένου λειτουργικού συστήματος με πάνω από 200 νέα χαρακτηριστικά, καθώς και του iCloud, μίας πρωτοποριακής πλατφόρμας δωρεάν υπηρεσιών cloud, η οποία είναι συμβατή με το iPhone, iPad, iPod touch, Mac ή PC για αυτόματη και ασύρματη αποθήκευση του περιεχομένου στο iCloud για να είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε όλους το νέο iPhone 4S και παράλληλα τη δυνατότητα να επιλέξουν το πρόγραμμα που καλύπτει τις προσωπικές τους ανάγκες» δήλωσε ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Consumer Commercial Director της Vodafone. «Τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν το μοναδικό αυτό Smartphone και να απολαύσουν τις δυνατότητες που τους παρέχει, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone».










www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός