Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Δεκεμβρίου 2011

''Σαουδική Αραβία''Η γυναικεία οδήγηση θα φέρει εξαφάνιση της......παρθενίας !

Σοβαρές ανησυχίες εκφράζονται από το θρησκευτικό συμβούλιο της Σαουδικής Αραβίας, για την αύξηση του πληθυσμού των γυναικών που οδηγούν, καθώς κάτι τέτοιο όπως επισημαίνουν θα οδηγήσει στην καταστροφή της κοινωνίας και την εξαφάνιση της παρθενίας.



Το θρησκευτικό συμβούλιο κάνει αυστηρή έκκληση στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα, ο οποίος σκέφτεται επί του ζητήματος να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν συλληφθεί τον τελευταίο καιρό επειδή οδηγούσαν.

Η οδήγηση δεν απαγορεύεται όμως σύμφωνα με το άτυπο δίκαιο της χώρας, μία γυναίκα απαγορεύεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους ελέυθερη εάν δεν συνοδεύεται από τον άνδρα της ή από άνδρες συγγενείς της.

Τέλος προκειμένου όπως υποστηρίζει το συμβούλιο να βρεθεί μάι λύση, αλλά και να αιτιολογήσει τις ανησυχίες του, εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία τεκμηριώνει για ποιόν λόγο οι γυναίκες δεν πρέπει να οδηγούν.

Σε μία «περίεργη» εξίσωση, η γυναίκεία οδήγηση, θα φέρει στην κοινωνία αύξηση της πορνείας, ομοφυλοφιλία, διαζύγια, και φυσικά απώλεια της παρθενίας στις νεαρές γυναίκες οι οποίες θα απελευθερώνονται από τα ήθη της χώρας...



Πηγή
armageddon-news.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός