Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

5 Δεκεμβρίου 2011

Μια από τις ακριβότερες καραμπόλες όλων των εποχών!

Μια καραμπόλα που στοίχισε εκατομμύρια δολάρια προκλήθηκε στην Βόρεια Ιαπωνία, όταν 14 υπερπολυτελή αμάξια συγκρούστηκαν σε αυτοκινητόδρομο.
Τα μέλη ενός club πολυτελών αυτοκινήτων κατευθύνονταν προς ένα φεστιβάλ στη Βόρεια Ιαπωνία, όταν μια άτυχη στιγμή παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή.




Όλα συνέβησαν την Κυριακή (04/12) όταν τα πολυτελή αμάξια βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο Chugoku στο Shimonoseki. Η απροσεξία ενός εκ των οδηγών όμως, είχε ως αποτέλεσμα να ξεφύγει από τον δρόμο, προκαλώντας... καραμπόλα σε σειρά αυτοκινήτων που προσπάθησαν να το αποφύγουν.

Οι οδηγοί και κάτοχοι των οκτώ Ferrari, τριών Mercedes-Benz, μιας Lamborghini και δύο πολυτελών μοντέλων της Toyota βγήκαν ζημιωμένοι κατά... 3.000.000 δολάρια. Ευτυχώς όμως, κανείς τους δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο του CNN.

Να σημειωθεί ότι η καραμπόλα μεταξύ τόσο ακριβών αυτοκινήτων, είναι εξαιρετικά σπάνια, γι'αυτό και για την ώρα κατατάσσεται ως μια από τις ακριβότερες που συνέβησαν ποτέ.



Η πιο ακριβή καραμπόλα στον κόσμο! by sunshine_i



www.cosmo.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός