Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Νοεμβρίου 2010

ΙΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK !!!!!!! ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ !!!

Ένας νέος ιός απειλεί τους ανυποψίαστους χρήστες του facebook , μολύνοντας καθημερινά όλο και περισσότερους υπολογιστές.
Έαν είστε και εσείς ένας απ' αυτούς που έχουν λάβει ένα μήνυμα στα εισερχόμενα τους στο facebook, που να λέει κάτι του στυλ "You look awersome in this photo", "This is a photo of you", και δεν μπήκατε στον πειρασμό να δείτε τι είναι αυτό , Συγχαρητήρια γιατί μόλις αποτρέψατε την μόλυνση του υπολογιστή σας από έναν αρκετά επικίνδυνο ιό.
    Η ιστορία έχει ως εξής, όταν δείτε το μήνυμα στα εισερχόμενα σας, αν κάνετε κλικ σε αυτό το λινκ που θα σας εμφανίσει, θα σας παραπέμπει σε ένα site με της εξής URL : "http://www.free-online-fotoalbum.org/2/index.html.".Το site  είναι άδειο και έχει μόνο ένα link για να κατεβάσετε ένα "δήθεν άλμπουμ φωτογραφιών ". Το αποτέλεσμα του αν το κατεβάσετε είναι όχι ένα άλμπουμ φωτογραφιών αλλά ένα εκτελέσιμο αρχείο (.exe) το οποίο απενεργοποιεί το firewall (τοίχος προστασίας) του υπολογιστή σας, και ελέγχει τον υπολογιστή σας.
    Ουσιαστικά, αυτό που κάνει τον υπολογιστή ή το κινητό σας είναι να στέλνει μηνύματα σε άλλους φίλους σας.
   ΠΡΟΣΟΧΗ !!!



   
 Πηγή: cosmo.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός