Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Ιανουαρίου 2013

Έρευνα φέρνει τις Ελληνίδες κορυφαίες στις αναλογίες. Στον "πάτο" Τουρκάλες κι Αμερικανίδες

Σας αρέσουν οι παχουλές γυναίκες; Θέλετε τη γυναίκα να τη μετράτε με στρέμματα και να βρίσκετε την ηδονή χωμένος σε πολλά κιλά γυναικείας σάρκας; Αν ναι, ώρα να μεταναστεύσετε!
Οι Ελληνίδες προσέχουν τη σιλουέτα τους και θεωρούνται μαζί με τις Ιταλίδες και τις Γαλλίδες ως οι γυναίκες που έχουν τις σωστές αναλογίες στο σωματικό τους βάρος στον Δυτικό κόσμο!

 

Ο μέσος όρος μάζας σώματος στις Ελληνίδες, ο ποίος είναι συνάρτηση του ύψους και του βάρους, είναι 24 (ίδιος με αυτόν που έχουν οι Γαλλίδες και οι Ιταλίδες).
Αν πάλι γουστάρετε τις γυναίκες με πολλά πιασίματα δείτε που θα τις βρείτε...
Οι πιο παχουλές γυναίκες στον Δυτικό κόσμο είναι οι Αμερικανίδες με μέσο όρο μάζας σώματος 28,3, ενώ και οι Τουρκάλες δεν πάνε πίσω καθώς έχουν μέσο όρο μάζας σώματος 28,2.
Και η μικρή Μάλτα απ’ ότι φαίνεται είναι παράδεισος για όσους τρελαίνονται με τις παχουλές, καθώς ο μέσος όρος σώματος των γυναικών είναι 27.
Εκείνοι πάντως που ανησύχησαν πιο πολύ είναι οι Βρετανοί, καθώς η εφημερίδα The Sun αναρρωτήθηκε: «Γιατί οι Βρετανίδες είναι τόσο παχουλές;».
Η έρευνα της ιατρικής επιθεώρησης The Lancet έδειξε ότι ο μέσος όρος μάζας σώματος των γυναικών της Γηραιάς Αλβιόνας είναι 26,9, ενώ πριν από τριάντα χρόνια ήταν 24,2!


 
Read more: www.seleo.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός