Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΚΕΡΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΟΥΣ....Νέος επικίνδυνος ιός απειλεί 850 εκατ. υπολογιστές...


Ένας νέος ιός απειλεί 850 εκατομμύρια μηχανήματα και ενδέχεται να αναδειχτεί σε νέα μάστιγα. Οι ειδικοί ασφαλείας προτείνουν στους χρήστες να απεγκαταστήσουν έστω και προσωρινά την Java από τους υπολογιστές τους προκειμένου να γλιτώσουν τη μόλυνση του μηχανήματος.


Το κακόβουλο λογισμικό με το όνομα “zero – day Java exploit” μπορεί να λάβει τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή από χάκερ που γνωρίζουν πως να το αξιοποιήσουν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκμεταλλεύεται το κενό ασφαλείας της έκδοσης Java 7 Update 10 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο για να δώσει τον έλεγχο του υπολογιστή μας σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.
 Η Oracle που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Java, έβγαλε μια αναβάθμιση έτσι ώστε να κλείσει την τρύπα ασφαλείας. Η αναβάθμιση Java 7 Update 11 διορθώνει το πρόβλημα και η Oracle προτείνει στους χρήστες να την εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους.
 Σήμερα το Java είναι εγκατεστημένο σε περισσότερους από 850 εκατομμύρια υπολογιστές και άλλες συσκευές και αν οι χρήστες δεν αναβαθμίσουν τη συσκευή τους, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα. Το κακόβουλο λογισμικό ανακάλυψη ο Γάλλος χρήστης Kafeine και το παρουσίασε στο μπλογκ...

Πηγή...  amanpoiare.blogspot.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός