Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Ιανουαρίου 2013

Αμερικανός προγραμματιστής είχε δώσει «εργολαβία» τη δουλειά του στην Κίνα

O ίδιος τεμπέλιαζε στο χώρο εργασίας του «σερφάροντας» για ατελείωτες ώρες στο Facebook και στο YouTube
  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.Αμερικανός εργαζόμενος διαπιστώθηκε σε έλεγχο ασφαλείας της εταιρείας του πως «έστελνε» τη δουλειά του σε μια εταιρεία στην Κίνα, ενώ εκείνος τεμπέλιαζε στο χώρο εργασίας του «σερφάροντας» για ατελείωτες ώρες στο Facebook ή στο YouTube – με αδυναμία τα βίντεο με γάτες. 
 
 Ο προγραμματιστής (που παραμένει ανώνυμος, αλλά είναι γνωστός ως «Μπομπ») προσέλαβε στα κρυφά έναν προγραμματιστή στην Κίνα για να κάνει την δουλειά του. Είχε αποστείλει από τη Νέα Υόρκη όλα τα στοιχεία ασφαλείας του σε μία εταιρεία στο Σενγιάνγκ στην Κίνα, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της ημέρας εργαζόμενοι από την κινεζική εταιρεία να μπαίνουν στο σύστημα και να δουλεύουν για λογαριασμό του.
Ο εργαζόμενος, που χαρακτηρίζεται «σιωπηλός και ευγενής οικογενειάρχης», καθώς και «γνώστης πολλών δύσκολων γλωσσών προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών», έβγαζε 200.000 ευρώ το χρόνο, πληρώνοντας απ’ αυτά περίπου τα 40.000 ευρώ ετησίως στην κινεζική εταιρεία – ζούσε με τα υπόλοιπα.
Το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν η Verizon Business, υπεύθυνη για την ασφάλεια στην επιχείρηση στην οποία εργαζόταν ο τεμπέλης προγραμματιστής, διαπίστωσε μια ενεργή σύνδεση στο τοπικό δίκτυο με εταιρεία από το Σενγιάνγκ, με τα στοιχεία εισόδου του «Μπομπ». Όπως έδειξε το ιστορικό της πλοήγησής του στο Διαδίκτυο, τις εργάσιμες ώρες, όταν ο Κινέζος συνάδελφός του εργαζόταν πυρετωδώς για να τον «καλύπτει», εκείνος σέρφαρε,  αναρτούσε συνδέσμους και φλυαρούσε στο Facebook και χάζευε βίντεο στο YouTube.
Ο εργαζόμενος έχει ήδη απολυθεί, παρά το γεγονός πως εθεωρείτο ως ένας από τους πιο ικανούς της εταιρείας. Το γεγονός έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο Ιντερνετ, καθώς ορισμένοι επικροτούν την περίπτωση αυτή «ατομικού» outsourcing (ανάθεση σε τρίτους) που ο «Μπομπ» τόλμησε να κάνει, ενώ άλλοι την θεωρούν απαράδεκτη και ντροπιαστική. 
 
 
 
 Πηγή....troktiko.eu
 

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός