Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Ιανουαρίου 2013

''SON'' Περιλήψεις επεισοδίων.Τουρκική σειρά θρίλερ, με πλοκή που σε έχει συνεχώς στην μπρίζα! (Βίντεο)


Υπόθεση και Περιλήψεις των επεισοδίων.
Από τον σκηνοθέτη του ΕΖΕΛ, έρχεται στον ΑΝΤ1 το νέο, δυνατό ψυχολογικό θρίλερ, SON. Πρόκειται για μία σειρά γεμάτη μυστήριο, δυνατή πλοκή, που κρατάει τον τηλεθεατή συνεχώς σε εγρήγορση με τις συναρπαστικές εξελίξεις της.

 Η ιστορία περιγράφει την επώδυνη και αναπάντεχη διάλυση, μιας φαινομενικά ευτυχισμένης οικογένειας. Όλα αρχίζουν όταν το ένοχο παρελθόν ξυπνά στους πρωταγωνιστές κρυμμένα μυστικά και εμμονές.
Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από αναδρομές στο παρελθόν και γεγονότα που συνέβησαν ακόμα και 30 χρόνια πριν. Τα επεισόδια συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ, μέχρι την τελική αποκάλυψη της συγκλονιστικής αλήθειας.
Στη σειρά διακυβεύονται περίπλοκα και σύνθετα ζητήματα, όπως: ποιον πραγματικά μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται; Δικαιούνται οι άνθρωποι να κάνουν "κακές πράξεις" για καλό σκοπό; Η σειρά συνδέει αρμονικά την πλοκή ενός θρίλερ στη μορφή μιας φιλόδοξης ιστορίας. Απαρτίζεται από ενδιαφέροντες χαρακτήρες με αντικρουόμενα συμφέροντα. Πρόκειται για τα αιώνια συναισθήματα αγάπης και ενοχής, όπως και τη δύναμη που έχει το παρελθόν όχι απλά να επηρεάζει, αλλά να στοιχειώνει το μέλλον.
Ο Σελίμ και η Αηλήν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά, όλη τους η ζωή αλλάζει δραματικά όταν το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει ο Σελίμ -γιατρός στο επάγγελμα- με προορισμό ένα συνέδριο στο εξωτερικό, συντρίβεται και όλοι οι επιβάτες σκοτώνονται. Στη λίστα όμως των επιβατών της μοιραίας πτήσης, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Σελίμ. Η Αηλήν αναζητάει τον άντρα με την ελπίδα πως είναι ζωντανός. Μια σκληρή πραγματικότητα την περιμένει, όταν στην αναζήτησή της στρέφεται στις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου….
Μπείτε στον κόσμο της δράσης, των ανατροπών, των κρυμμένων μυστικών! Εμμονές και πάθη, διλλήματα και ενοχές έρχονται με το νέο ψυχολογικό θρίλερ SON, για να παίξουν τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας. ........Πηγή... antenna.gr

Περιλήψεις επεισοδίων 

Επεισόδιο 1-2  

Ιράν σήμερα: Η Αηλήν είναι αιχμάλωτη. Εννέα μήνες πριν η Αηλήν και ο Σελίμ είναι ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι. Ένα βράδυ πριν ο Σελίμ πάει στη Φρανκφούρτη για ένα ιατρικό συνέδριο, βγαίνουν ένα ρομαντικό δείπνο. Η Αηλήν τον αφήνει στο αεροδρόμιο... και αργότερα βλέπει στις ειδήσεις ότι το αεροπλάνο με την πτήση του άντρα της, έπεσε! Ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Οι ελπίδες της ξαφνικά ζωντανεύουν, όταν μαθαίνει πως το όνομα του Σελίμ δεν βρίσκεται μέσα στη λίστα των επιβατών. Παθαίνει όμως ένα σοκ, ακόμα πιο ισχυρό όταν βλέπει στις κάμερες ασφάλειας του αεροδρόμιου τον σύζυγό της να συναντά μια νέα, όμορφη γυναίκα και έναν μικρό αγόρι και να φεύγει μαζί τους.


Επεισόδιο 3-4 
Η Αηλήν προσπαθεί να δεχτεί όσα είδε από την κάμερα ασφαλείας να διαδραματίζονται στην αίθουσα του αεροδρομίου. Στην απόγνωσή της, παρακαλεί τους συγγενείς και φίλους της οικογενείας να της πουν ό,τι ξέρουν, χωρίς να της κρύψουν τίποτα. Συγκεκριμένα, ζητά βοήθεια από τον αδελφό του Σελίμ, Αλί, και από τον φίλο της και συνέταιρό της Χάλιλ.


Επεισόδιο 5-6 
Η Αηλήν κυριεύεται από οργή και θυμό και κάνει άνω κάτω το σπίτι, ψάχνοντας για στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι για την κρυφή ζωή του άντρα της, αλλά και για την ύπαρξη της άγνωστης γυναίκας που είδε μαζί του στο αεροδρόμιο. Για τον ίδιο λόγο πηγαίνει να ψάξει και το γραφείο του, όπως και στο κλαμπ όπου σύχναζε. Οι προσπάθειές της όμως είναι άκαρπες. Στον κλαμπ βρίσκει μόνο τον Χάλιλ. Οι δυο τους καταφέρνουν να ανοίξουν το ντουλαπάκι του Σελίμ. Μέσα σε αυτό βρίσκουν ένα αυτοκινητάκι, παιδικό παιχνίδι. Η Αηλήν το δείχνει στον Αλί, τον αδελφό του Σελίμ, ο οποίος είναι αστυνομικός. Ο Αλί παραδέχεται στην Αηλήν πως αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Αργότερα, ο Αλί πυροβολείται από αγνώστους.

Επεισόδια 7-10Η Αηλήν κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει την ψυχραιμία της με τη βοήθεια της φίλης της, Σελέν. Το 2004, ο Σελίμ είχε επισκεφτεί το Ιράν, όπου είχε δουλέψει ως γιατρός στα ερείπια μετά από έναν μεγάλο σεισμό. Ήταν μια πολύ επικίνδυνη αποστολή και η Αηλήν είχε θυμώσει πολύ μαζί του, αφού αν και ήταν νιόπαντροι την είχε αφήσει και είχε φύγει, βάζοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο. Είχαν μαλώσει και δεν επικοινωνούσαν εκείνο το διάστημα. Κι όταν ο Σελίμ έμαθε πως η γυναίκα του ήταν έγκυος, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μεταξύ τους. Μία ξένη γυναίκα είχε συμβουλέψει τότε την Αηλήν να κρατήσει το παιδί του Σελίμ.
Επεισόδια 11-12Ο Χάλιλ μαζεύει όλη την οικογένεια για να ανακοινώσει πως τους έκρυβε κάτι. Τότε τους αφηγείται μια απίστευτη ιστορία, πως ο Σελίμ έφυγε για να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή με μια άλλη γυναίκα, την οποία γνώρισε στο Ιράν και την ερωτεύτηκε με πάθος. Ο Χάλιλ παραδέχεται πως ήξερε για αυτή τη γυναίκα, αλλά νόμιζε πως είχαν χωρίσει και ομολογεί πως δεν πίστευε πως ο Σελίμ θα εγκατέλειπε ξανά την Αηλήν. Η Αηλήν ακούγοντας όλα αυτά, νιώθει συντετριμμένη. Εξοργίζεται με τον Χαλίλ που της έκρυψε ένα τέτοιο οικογενειακό μυστικό. Ο Αλί είναι κι αυτός έξαλλος μαζί του, καθώς αν είχε πει όσα γνώριζε από την αρχή, η αστυνομία δεν έχανε πολύτιμό χρόνο για τις έρευνές της. Και αν φυσικά ο Σελίμ έφυγε με τη θέλησή του, οι έρευνες ήταν απ' όσο φαίνεται περιττές.
Επεισόδιο 13-14Η Σελέν παίρνει την Αηλήν και τον Ομάρ και πηγαίνουν να επισκεφτούν τους γονείς της. Ο πατέρας της είναι ένας πρώην πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, τον οποίο παρακολουθεί κάποιος, γνωστός ως "ο γιατρός", που τον έχουμε επίσης δει αναμεμειγμένο στη ζωή και άλλων προσώπων. Η Αηλήν διχάζεται συναισθηματικά νιώθοντας από τη μια λύπηση για τον εαυτό της και από την άλλη οργή. Ο Αλί καταλαβαίνει ότι ο Σελίμ δεν θέλει να βρεθεί και αποφασίζει, προς το παρόν, να σταματήσει να τον παρακολουθεί.
Επεισόδιο 15Είναι η επέτειος γάμου της Αηλήν και του Σελίμ. Η Αηλήν είναι πολύ ταραγμένη. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Σελίμ δε θα επικοινωνήσει μαζί της. Οι συνάδελφοί της την καλούν για να της υπενθυμίσουν ότι υπάρχει μια σημαντική συνάντηση στην οποία πρέπει οπωσδήποτε να παραβρεθεί, καθώς κρίνεται το μέλλον της επιχείρησής της. Η Αηλήν τελικά πηγαίνει, όμως την ώρα του επαγγελματικού ραντεβού δέχεται ένα τηλεφώνημα από το ξενοδοχείο που συνήθιζαν να πηγαίνουν με τον Σελίμ. Ο Σελίμ είχε κάνει κράτηση για αυτή την ημέρα, αλλά καθώς δεν έχουν φτάσει ακόμα, ρωτούν από το ξενοδοχείο εάν θα πρέπει να ακυρώσουν την κράτηση. Στη συνέχεια όμως, της λένε πως έκαναν λάθος ο Σελίμ έχει ήδη φτάσει στο ξενοδοχείο και βρίσκεται στο δωμάτιο…




Πηγή....livemovies.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός