Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Μαΐου 2011

Αλλάξτε το Password στο Facebook - ΤΩΡΑ! Μας λέει η Symantec !

Οι ερευνητές της Symantec , ξοδεύουν το χρόνο τους αναζητώντας ελαττώματα ασφαλείας στην πληθώρα των λειτουργικών συστημάτων... των ιστοτόπων και των εφαρμογών, εξέδωσαν μια ανακοίνωση για τις μάζες, ζητώντας από όλους να αλλάξουν τον κωδικό ασφαλείας στο Facebook, άμεσα.




Προφανώς ανακάλυψαν ένα παλιό πρόβλημα που μπορεί να δώσει πρόσβαση στα δεδομένα εκατομμύριων χρηστών.
Φαίνεται πως το το πρόβλημα επηρεάζει εκταοντάδες μέχρι χιλιάδες εφαρμογές που εκθέτουν τα στοιχεία των χρηστών σε διαφημιστές και τρίτους. Μέσα από την ίδια λειτουργία του facebook εκτελεί συγκεκριμένες ενέργειες όπως την ανάρτηση μυνημάτων στον τοίχο των χρηστών και την αποστολή απαντήσεων σε προσκλήσεις. Η λύση είναι απλή, κλείστε την τρύπα ασφαλείας μια και καλή αλλάζοντας το κωδικό πρόσβασης (password), καθώς αυτό αυτόματα θα ανακαλέσει όλους τους προηγούμενους κωδικούς. Αυτά τα νέα σας δίνουν ακόμη ένα κίνητρο για να αλλάξετε τους κωδικούς σας από απλή μορφή σε ενισχυμένη.





Πηγή
tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός