Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Μαΐου 2011

Ο Δημήτρης Σταρόβας φιλοξενήθηκε στον Π. Κωστόπουλο και τα είπε όλα!

Ηταν μια εξομολόγηση που,πραγματικά,τα είχε όλα!Σάτιρα,''χαλαρά'' αστειάκια αλλά και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.Ο Δημήτρης Σταρόβας φιλοξενήθηκε στο 'Βράδυ' του Πέτρου Κωστόπουλου και...τα είπε όλα!






«Ο Σαλονικιός του Λαζόπουλου ήταν στην υπερβολή του, δεν μοιάζω τόσο. Στο μόνο (που μοιάζω) είναι ότι δεν θα χαλάλιζα τον προσωπικό μου χαβαλέ για καμία δουλειά, είμαι κατά του πρωταθλητισμού και δη στην τέχνη», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσο για το φίλο του, Νίκο Παπάζογλου, ο οποίος έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα για τον Παπαζογλου, τόσο που δεν πήγαινα να τον δω, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Άσε που στο τέλος δεν
δεχόταν κανένα. Κάπνιζε, άκουγε αμανέδες και πήγε έτσι» κι επανέλαβε πως το μόνο αντίδοτο απέναντι στην κατάθλιψη είναι οι φίλοι,όπως ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
Παρόλα αυτά, το χιούμορ του ήταν αμείωτο καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης, σατιρίζοντας ο ίδιος τα περιττά του κιλά, αλλά και το γεγονός ότι μεγαλώνει. «Ήμουν νέος αδύνατος και όμορφος και... εντάξει, νορμάλ πράγματα (όσον αφορά τις κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο), και μόλις πάχυνα, απέκτησα κόρη και τα λοιπά, δεν ξέρω τι έγινε!», είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Μέχρις ένα σημείο μου άρεσε, τώρα με την κόρη μου το σκέφτομαι να μου φέρει κανένα πενηντάρη, δεν θα ξέρω τι να κάνω!».
Και η σάτιρα συνεχίστηκε από τον Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος και ανέφερε ένα περιστατικό με ζυγαριά φαρμακείου στην Αγγλία: «Είχαμε πάει να παίξουμε με Μαχαιρίτσα στο Λονδίνο και στο Μπέρμιγχαμ και περπατούσα στην όξφορντ στριτ, μπήκα να ψωνίσω σε ένα φαρμακείο, ανεβαίνω πάνω στη ζυγαριά και βγαίνει ένα χαρτάκι που έλεγε: Παρακαλώ ένας- ένας»!!!

Πηγή... tvnea.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός