Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Μαΐου 2011

Στους "μαχαλάδες" της τηλεόρασης! Τούρκικα σήριαλ.

Τούρκοι βγήκαν στην TV για περιπολία, μάνα μου αναστέναξε όλη η πολιτεία. Έχετε ξαναδεί τόσο Βόσπορο στη ζωή σας; Τόσο μπακλαβά; Τόσο τούρκικο σαπούνι; Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν πια τα τούρκικα σήριαλ στην τηλεόραση."Το αγιάζι του έρωτα" εσείς; "Τα ασημένια φεγγάρια εμείς". Θυμάστε παλιά εκείνα τα τρομερά βραζιλιάνικα μεταγλωττισμένα που βλέπαμε τα μεσημέρια.



Τί θυμήθηκα τώρα; Είναι Αύγουστος ντάλα μεσημέρι, το αυγό ψήνεται άνετα στην άσφαλτο και από την απέναντι μονοκατοικία που μένει η κυρία Αρσενία- Θεός να τη συγχωράει- ακούγονται φωνές: Βοήθεια με κλέβουν, βοήθεια, βοήθεια… Αμάν λέω πάει η γιαγιά. Παίρνω το 100- το και το- και καβαλάω τα κάγκελα.

Η ανοιχτή πόρτα με τρομοκρατεί ακόμα περισσότερο. Μπουκάρω μέσα και βλέπω τη γιαγιά με ένα ωραίο δροσερό νυχτικό και φέτες αγγούρι στο κεφάλι ξαπλωμένη να απολαμβάνει το "Μιλάγκρος η ατίθαση πεταλούδα" στη διαπασών καθότι θεόκουφη. Έρχεται και η αστυνομία, λέω αφήστε τα: "Το και το την πατήσαμε…".

Τώρα είναι η εποχή του γείτονα. Με το που πηγαίνει ο πρωθυπουργός απέναντι ξεφυτρώνει και ένας τούρκικος μαχαλάς. Αλλά να παραδεχτούμε. Τούτα τα τελευταία σήριαλ που μας έρχονται με το κιλό και τα κανάλια άλλο που δεν θέλουν τέτοιες φθηνές παραγωγές. Υπομονή. Θα περάσει η κρίση και θα ξαναδούμε ελληνική παραγωγή.

Ως τότε εγώ θα βλέπω "Το νησί" και άμα θέλω φεγγάρι θα κοιτάω το ορίτζιναλ από το παράθυρο. Σιχτίρ…



www.golema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός