Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Μαΐου 2011

Ο βασιλικός γάμος έσπασε τα ρεκόρ στο internet!



Στο internet εκατομμύρια χρήστες παρακολούθησαν ζωντανά το βασιλικό γάμο σπάζοντας έτσι όλα τα ρεκόρ.
Ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός της χρονιάς και όπως ήταν λογικό στο διαδίκτυο επικράτησε πανικός από χρήστες που ήθελαν να το δουν live και να το σχολιάσουν κάνοντάς το έτσι, το μεγαλύτερο γεγονός που έχει μεταδοθεί ποτέ ζωντανά στο διαδίκτυο με εκατομμύρια θεατές.

Η κίνηση στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις μετρήσεις την ώρα του γάμου μόνο αυξήθηκε κατά 20%.

Συνολικά δημιουργήθηκαν στο διαδίκτυο πάνω από 2.9 εκατομμύρια κανάλια (live ή on demand) τα οποία μετέδιδαν ζωντανά το βασιλικό γάμο ενώ η ιστοσελίδα livestream κατάφερε να έχει πάνω από 300.000 ταυτόχρονες αναμεταδόσεις από άλλες ιστοσελίδες.

Στα κοινωνικά δίκτυα όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε πανικός κι έτσι στο Twitter τα 10 τοπ θέματα της ημέρας αφορούσαν μόνο το βασιλικό γάμο ενώ ανά δευτερόλεπτο γραφόντουσαν 300 νέα tweets.

Στο Facebook παγκοσμίως περισσότεροι από 6.8 εκατομμύρια χρήστες σχολίασαν μέσα από το status τους τον βασιλικό γάμο ενώ παράλληλα 74 status ανανεώνονταν ανά δευτερόλεπτο και αναφέρονταν στο γεγονός.

Ειδικοί πιστεύουν οτι αυτό συμβαίνει λόγο της εξέλιξης της τεχνολογίας αφού πλέον ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάποιο live event πιο εύκολα και γρήγορα εξαιτίας των smartphone ή των Tablets.

Τέλος ο βασιλικός γάμος κατάφερε και ξεπέρασε σε θεαματικότητα στο internet τον τελικός του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και την κηδεία του Michael Jackson το 2009.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός