Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Μαΐου 2011

Cambridge το καλύτερο πανεπιστήμιο στην Μ. Βρετανία


Άλλαξε η πρωτιά στα πανεπιστήμια στην Μεγάλη Βρετανία με το Cambridge να ρίχνει στην δεύτερη θέση το Oxford και να ανεβαίνει για δεύτερη φόρα μέσα σε 10 χρόνια στην πρώτη θέση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Telegraph».






Ανάμεσα σε 116 πανεπιστημιακά ιδρύματα το Cambridge πήρε τους περισσότερους πόντους σε δέκα κατηγορίες που βαθμολογήθηκε συμπεριλαμβανομένης της ικανοποίησης των σπουδαστών, της ερευνητικής λειτουργίας, του προϋπολογισμού για τη συντήρηση των κτιρίων και εγκαταστάσεων, την επιτυχία και τις επαγγελματικές προοπτικές.

Τα υπόλοιπα 4 ιδρύματα που συμπληρώνουν την πεντάδα είναι το Oxford, το Imperial College London, το London School of Economics και το Durham University.

Ένας από τους παράγοντες που έχουν παίξει στην μεγάλη επιτυχία αυτή του Cambridge είναι η εξαιρετικά υψηλή επιτυχία των νέων σπουδαστών που έρχονται εκεί, όπως προκύπτει από τη μελέτη. Ο μέσος υποψήφιος για το πανεπιστήμιο έχει σχεδόν πέντε άριστες βαθμολογίες (Α) στα βασικά γνωστικά μαθήματα από το γυμνάσιο.

Από την πλευρά του, το Oxford είναι το καλύτερο σε 13 ειδικότητες, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής, της μουσικής, της πολιτικής και της θεολογίας.




www.mycampus.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός