Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Μαΐου 2011

3 προγράμματα για να βρίσκετε υπότιτλους για τις ταινίες σας !


Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε ξενόγλωσσες ταινίες και το ψάξιμο υπότιτλων στο διαδίκτυο είναι πονοκέφαλος. Με τις τρεις εφαρμογές που θα δείτε παρακάτω, η αναζήτηση υπότιτλων θα γίνετε πιο εύκολα από ποτέ, με μερικά μόνο κλικ.


sublight

To SubLight είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα το οποίο βρίσκει και κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους για την ταινία που θέλουμε. Απλά ανοίξτε το πρόγραμμα, "σύρετε" σε αυτό την ταινία για την οποία ψάχνετε υπότιτλους και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει αυτό. Επιπλέον, μπορεί να βρει ποιοι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι με το αρχείο σας (ισχύει μόνο για ταινίες από BitTorrent).

Download SubLight

subtitles

H εφαρμογή subtitles είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι δεξί κλικ στην ταινία σας και να επιλέξετε "Look for subtitles->Greek". Αμέσως θα ανοίξει ο browser σας και θα σας εμφανίσει τους διαθέσιμους υπότιτλους για λήψη από τη σελίδα www.subtitles.br. Αν δεν βρεθούν οι υπότιτλοι στη βάση δεδομένων του, τότε θα κάνει αναζήτηση σε όλο το διαδίκτυο.

To ALLSubtitleSearcher είναι ακόμα μια απλή εφαρμογή, η οποία με δεξί κλικ ψάχνει για υπότιτλους.

all_subtitles

Το θετικό με αυτή την εφαρμογή είναι ότι δεν ανοίγει τον browser, και μπορούμε να κατεβάσουμε τους υπότιτλους από την ίδια την εφαρμογή.

all_subtitles2

www.pcsteps.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός