Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

16 Μαΐου 2011

Περισσότεροι οι σωματοφύλακες από τους... θαυμαστές του Justin Bieber


Ένα βίντεο που δείχνει τον αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας, Justin Bieber, να φθάνει στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, συνοδευόμενος από 20 σωματοφύλακες, κι εκεί να τον περιμένουν μόλις... επτά θαυμάστριές του, σημειώνει σήμερα μεγάλη επιτυχία στο YouTube.
Ο 17χρονος Καναδός, ο οποίος έχει συνηθίσει στις περιοδείες του να γίνεται δεκτός από πλήθη θαυμαστών, συνάντησε μόνο μερικά κοριτσάκια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ όπου έφθασε την περασμένη Τετάρτη.





Αντίθετα, περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι είχαν δει μέχρι σήμερα το μεσημέρι το βίντεο στο YouTube το οποίο ανέβηκε την Πέμπτη 13 -5....







Ο Bieber εμφανίζεται στο βίντεο μουτρωμένος να φοράει ένα καπέλο του μπέιζμπολ και να κρατάει ένα σκέιτμπορντ. Μπαίνει σε ένα όχημα που τον περιμένει και προσπαθεί ανεπιτυχώς να τραβήξει τις κουρτίνες στα παράθυρα.

Ο Bieber, ο οποίος φέρεται ότι πάσχει από μία λοίμωξη του αναπνευστικού, είναι προγραμματισμένο να δώσει σήμερα το απόγευμα την πρώτη του συναυλία στο Χονγκ Κονγκ.

Στις 10 Μαΐου έδωσε συναυλία στη Μανίλα.




www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός