Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

1 Αυγούστου 2011

H Google “σπιντάρει” το Internet μέχρι και 60%!


H κορυφαία διαδικτυακή εταιρεία ανακοίνωσε την υπηρεσία Page Speed, η οποία έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει αυτόματα τις Web σελίδες όταν αυτές φορτώνονται. Η υπηρεσία ουσιαστικά παρεμβαίνει μεταξύ των Web servers και των χρηστών, ξαναγράφοντας τον κώδικα της σελίδας και εφαρμόζοντας και άλλα τρικ για να βελτιώσει την ταχύτητα μέχρι και 60%!


Ουσιαστικά, η υπηρεσία Page Speed έρχεται να βελτιώσει προηγούμενες ενέργειες της Google. To Page Speed ξεκίνησε ως διαγνωστικό εργαλείο και στη συνέχεια ως λογισμικό που οι προγραμματιστές μπορούσαν να εγκαταστήσουν και να διαμορφώσουν δωρεάν. Σε κάθε βήμα, η Google αύξανε την ευκολία και την αυτοματοποίηση της υπηρεσίας, συμβαδίζοντας με τη στρατηγική της πρωτοβουλίας της “Make the Web faster”.

To μέγεθος αύξησης της ταχύτητας που παρέχει η υπηρεσία Page Speed εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως το περιεχόμενο των σελίδων, το γεωγραφικό σημείο της πρόσβασης, η ταχύτητα της ευρυζωνικής σύνδεσης, κ.λπ.

Στην παρούσα φάση, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε ένα περιορισμένο αριθμό webmasters. Η Google υποστηρίζει ότι η τιμή της θα είναι ανταγωνιστική, με αναλυτικότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση στην υπηρεσία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

H Google υπόσχεται στους webmasters που θα εφαρμόσουν την υπηρεσία Page Speed, ότι οι χρήστες τους θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στο site με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν, με την ταχύτητα να βελτιώνεται από 25 έως 60%...




www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός