Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Αυγούστου 2011

Θοδωρής Αθερίδης: "Μηδένισα τη ζωή μου μου και ξανάρχισα"


Μία εξομολόγηση ψυχής έκανε στο περιοδικό PEOPLE ο Θοδωρής Αθερίδης και μίλησε για τη ζωή του, το θέατρο αλλά και την περιπέτεια του με το αλκοόλ.





"Μηδένισα τη ζωή μου και ξανάρχισα. Όταν αποφάσισα να κόψω το αλκοόλ στις 7 Σεπτεμβρίου 1999" αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός και συνέχισε "Δεν ήταν εύκολο, αυτή ήταν η πιο δύσκολη ιστορία. Όμως, κάθε τέλος είναι μια υπόσχεση για μια νέα αρχή. Αυτό είναι το μόνο καλό του τέλους".

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι φέτος που θα επιστρέψει στην τηλεόραση με το σίριαλ του MEGA "Πίσω στο Σπίτι" με τη Μαρία Καβογιάννη παίρνει "τα μισά χρήματα απ΄όσα έπαιρνα".



Ο δημοφιλής ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι όπως κάθε πατέρας "είναι ερωτευμένος" με την κόρη του ενώ είπε ότι "τον τελευταίο καιρό συμβουλεύεται την κόρη του γιατί εμπιστεύεται τη ματιά της".

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε και για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη: "Η Σμαράγδα είναι η χαρά της ζωής! Έχει φοβερή εξυπνάδα, καθαρό πνεύμα και ποτέ δεν παίρνει τοις μετρητοίς μια κουβέντα παραπάνω, που θα ακουστεί από κάποιον. (...) Έτσι είμαι κι εγώ γι’ αυτό ταιριάξαμε στις συνεργασίες μας έχουμε κοινή αντίληψη στο πώς βλέπουμε τον κόσμο και τη δουλειά μας, την οποία, όμως παίρνουμε στα σοβαρά "τόσο όσο". Είμαστε άψογοι επαγγελματίες, ποτέ δεν θα υπερβούμε κανέναν".






www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός