Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Αυγούστου 2011

Το αόρατο σουτιέν υπόσχεται εκπληκτικά αποτελέσματα !!!

Τo Breform είναι ένα νέο επαναστατικό προιόν, που υπόσχεται να δώσει σε όσες γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με το μέγεθος ή το σχήμα του στήθους τους, αυτό που....



έχουν φανταστεί! Χειρούργοι ανακάλυψαν ένα “αόρατο σουτιέν”, το οποίο φοριέται κάτω από το στήθος!



Ένα μαλακό σφουγγάρι τοποθετείται κάτω από το δέρμα του στήθους και έχει τα ίδια αποτελέσματα με ένα σουτιέν χωρίς να χρειάζονται εμφυτεύματα για να ενιχύσουν το στήθος. Το αόρατο σουτιέν έχει σχήμα κώνου, είναι από πολυεστρέρα και ουσιαστικά ράβεται σε ένα στρώμα λίπους, κάτω από τον ιστό του στήθους.


Όσο για την τιμή του; Θα λέγαμε πως είναι λιγάκι “τσουχτερή”. Το κόστος για να πείτε οριστικά “αντίο” στα σουτιέν και να αποκτήσετε το στήθος που τόσα χρόνια ονειρευόσασταν,... είναι 5,900 δολλάρια!



Το προ'ι'όν έχει ήδη εφαρμοστεί σε πάνω από 600 γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο και μέχρι στιγμής δεν έχουν διαπιστωθεί παρενέργειες. Η εμφύτευση δεν είναι δυνατόν να γίνει σε όλες τις γυναίκες. Απαραίτητη προυπόθεση προκειμένου να τοποθετηθεί το “αόρατο σουτίεν” είναι κάποιες εξετάσεις αλλά και η ηλικία της γυναίκας.






















Πηγή:tsekouratoi.blogspot.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός