Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Αυγούστου 2011

Ο σέξι χορός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - βίντεο


Ξάφνιασε η ποπ τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον σέξι χορό που προσέφερε σε ντι τζέι, πάνω στη σκηνή, στη διάρκεια συναυλίας της στο Μοντρεαλ του Καναδά.




Που να τόξερε ο ντι τζέι Πολι ντι ότι θα χόρευε γι αυτόν αισθησιακά, και μάλιστα μπροστά σε χιλιάδες θεατές, η μοναδική –όπως αποδείχθηκε- Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια, μαζί με τις χορεύτριες του μπαλέτου της, κατάφερε να τον αφήσει άφωνο, χαρίζοντάς του μερικά αξέχαστα λεπτά. Παραλλήλως επιβεβαίωσε και τον τίτλο της περιοδείας της «Φαμ Φατάλ. Μοιραία γυναίκα».

Όλο το σόου εκτυλίχθηκε πάνω σε ένα ανοικτό αυτοκίνητο που οι διοργανωτές της συναυλίας ανέβασαν στη σκηνή. Εκεί οι χορεύτριες, ως σύγχρονες Σειρήνες, έδεσαν τον Πόλι ντι και άρχισαν να χορεύουν μπροστά του.

Η αδρεναλίνη για τον ντι τζέι χτύπησε κόκκινο, όταν ανέλαβε κορυφαία του χορού η Μπρίτνει Σπίαρς. Το πόσο τον συγκλόνισε το θέαμα φαίνεται και από το μήνυμα που έγραψε στο Twitter: «Ουάου. Ανέβηκα στη σκηνή με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και μου έκανε έναν αισθησιακό χορό».



Πηγή: www.pamepreveza.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός