Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Αυγούστου 2011

ΒΑΣΕΙΣ 2011 ! Πτώση όλων μέχρι και 3000 μόρια.

Στη δημοσιότητα οι βάσεις των Πανελλαδικών- Πτώση ως και 2.000 μόρια
- Δείτε την ιστοσελίδα του υπουργείου με τα στοιχεία
Μεγάλη πτώση των βάσεων σε όλες τις σχολές και κυρίως σε αυτές τις περιφέρειας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η πτώση φτάνει ως και τα 2.000 μόρια.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται για τις βάσεις των σχολών στη σελίδα http://results.minedu.gov.gr και με απαραίτητα «εφόδια» τον 8ψηφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο - όνομα - πατρώνυμο – μητρώνυμο).

Κάντε κλικ στα παρακάτω link !

ΑΕΙ - Ημερήσια Γενικά Λύκεια 10% (pdf)

ΑΕΙ - Ημερήσια Γενικά Λύκεια 90%(pdf)

ΑΕΙ από Ημερήσια Λύκεια 10%(pdf)

ΑΕΙ από Ημερήσια Λύκεια 90%(pdf)

ΤΕΙ από Ημέρήσια ΕΠΑΛ(pdf)

Απόφοιτοι Ημερησίων ΕΠΑΛ Α(pdf)

ΤΕΙ - Απόφοιτοι Ημερήσιων Γενικών Λυκείων 10%(pdf)

ΤΕΙ - Απόφοιτοι Ημερήσιων Γενικών Λυκείων 90%(pdf)


Η Αρχιτεκτονική Αθηνών φαίνεται να πέφτει πάνω από 550 μόρια και της Πάτρας πάνω από 1.000 μόρια. Η Ιατρική Αθηνών πέφτει κατά 300 μόρια και διατηρείται πάνω από 19.000 μόρια ενώ μεγάλη πτώση έχουν οι Ιατρικές της επαρχίας.

Πάνω από 200 μόρια πέφτει η Νομική Αθηνών. Πάνω από 1.500 μόρια το Μαθηματικό της Αθήνας. Μεγάλη η πτώση σε Παιδαγωγικά, ειδικά στην επαρχία.

Πάνω από 1.800 μόρια πέφτει η Πληροφορική και πάνω από 2.000 μόρια η Πληροφορική Πειραιά. Κατά 300 μόρια πέφτει η Κοινωνιολογία στο Πάντειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 500 μόρια κάτω έπεσε η βάση εισαγωγής στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και η μεγαλύτερη πτώση καταγράφεται στις φιλολογικές σχολές. Η Φιλολογία Αθηνών πιθανόν να πέσει πάνω από 500 μόρια.Άνοδος θα υπάρξει στη σχολή της Γερμανικής Φιλολογίας.

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις διευθύνσεις και τα γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
























Πηγες:
www.protothema.gr
www.newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός