Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Αυγούστου 2011

Η JLO δεν κρύβεται πλέον ! (pics)

Μερικές νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το backstage του νέου της βίντεο αποκαλύπτουν πως η σχέση της με τον «Λατίνο Brad Pitt» δεν είναι και τόσο αθώα.

Η χημεία τους στο videoclip για το κομμάτι της «Into You» ήταν αδιαμφισβήτητη, όπως και το γεγονός πως θα προτιμούσαμε να βλέπαμε αυτόν τον άντρα στο πλευρό της επί καθημερινής βάσεως παρά τον Marc-μισή μπουκιά άνθρωπος-Anthony.
Click to open image!Click to open image!

Δεν ήταν έκπληξη, λοιπόν, το ότι σχεδόν αμέσως μετά το διαζύγιό της από τον Marc Anthony, ξεκίνησαν οι φήμες για μια πιθανή ερωτική σχέση μεταξύ της Jennifer Lopez και του Λατίνου ηθοποιού William Levy, ο οποίος είναι γνωστός και ως «Brad Pitt του Μεξικού».

Η Lopez δεν σχολίασε καν τα σενάρια, ο Levy δήλωσε πως οι δυο τους είναι «απλώς συνεργάτες και καλοί φίλοι» και, μιας και δεν υπήρξε κανένα άλλο στοιχείο που να τους συνδέει ρομαντικά, εκτός του videoclip, το όλο θέμα δεν συνεχίστηκε για πολύ καιρό.


Μέχρι σήμερα.

Πρόσφατα διέρρευσαν κάποιες νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Into You», που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας νωρίτερα, και στις οποίες Lopez και Levy απαθανατίζονται σε τρυφερά ενσταντανέ που δεν φαίνονται και τόσο «αθώα», πόσο μάλλον φιλικά, την ώρα που το συνεργείο στήνει τα σκηνικά και οι δυο τους δεν παίζουν κάποιο ρόλο.

Δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες στη gallery και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, ενόσω μερικά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από εσάς, σε κάποιο πολυτελές σπίτι του Los Angeles, ο Marc Anthony χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο.





























Πηγή:www.queen.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός