Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Αυγούστου 2011

Α. Ρέμος: Φωτογραφίες από τις διακοπές του με τη σέξι Υβόννη!

Η Υβόννη είναι πολύ σέξι και θα το διαπιστώσετε "χαζεύοντας" τις φωτογραφίες του "Hello"! Εμφανώς αδυνατισμένος και ο Αντώνης Ρέμος, ενώ το ζευγάρι ζει ένα μεγάλο αυτό το καλοκαίρι, όπως θα δείτε στις τρυφερές πόζες...





Λίγες ημέρες ξεκούρασης στο πιο ενεργειακό νησί του Αιγαίου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Η Σαντορίνη, όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, έχει την τιμητική της, και ο εξαιρετικός ερμηνευτής, παρέα με την αγαπημένη του και λίγους καλούς φίλους, έκανε το δικό του πέρασμα από το νησί με την υπέροχη θέα και τις ιδιαίτερες παραλίες.

Με ανεβασμένη διάθεση, η παρέα κάθε πρωί έδινε ραντεβού στην παραλία του Περίβολου, όπου για αρκετές ώρες απολάμβαναν όλοι μαζί το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία. Σε αντίθεση με τον Αντώνη Ρέμο που αποδείχθηκε άλλη μία φορά δεινός κολυμβητής, καθώς είναι γνωστή η λατρεία του για τη θάλασσα, η αγαπημένη του, Υβόννη, δεν βούτηξε πολλές φορές στο νερό και προτίμησε να παραμείνει στην ξαπλώστρα της.

Οι βόλτες στα γραφικά στενά της πόλης ήταν στην ημερήσια διάταξη του προγράμματος της ολιγοήμερης "απόδρασής" τους, ενώ κατά το διάστημα της παραμονής τους, ο Αντώνης και η Υβόννη επισκέφθηκαν και τη γραφική Οία, όπου φρόντισαν να βρίσκονται εκεί εγκαίρως ώστε να δουν και να φωτογραφηθούν με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Μετά τη Σαντορίνη, το ζευγάρι, με φιλικό σκάφος, επισκέφθηκε για λίγες μόνο ώρες την Πάρο. Αφού αγκυροβόλησαν μεσοπέλαγα, με ένα μικρότερο φουσκωτό σκάφος πλησίασαν το λιμανάκι της Νάουσας, προκειμένου να δοκιμάσουν θαλασσινούς μεζέδες σε τοπική ψαροταβέρνα.





Πηγή

www.markos.tv


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός