Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Ιανουαρίου 2015

6 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε κάθε επαγγελματική συνέντευξη


Για όποιον ψάχνει για δουλειά η διαδικασία της συνέντευξης είναι ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε τα πάντα να είναι στην εν τέλεια προκειμένου να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση. 




 




Πέρα ωστόσο, από την εξωτερική εμφάνιση ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσει κάποιος και στα λεγόμενά του προκειμένου να αναδείξει τα προσόντα του.

Το να κάνει κανείς ερωτήσεις στο τέλος της συνέντευξης είναι ένα θετικό στοιχείο που πρέπει όλοι να προσέξουν και να εφαρμόσουν προκειμένου να δείξουν πως ενδιαφέροντα πραγματικά για τη δουλειά ενώ παράλληλα λαμβάνουν και χρήσιμες πληροφορίες για τη θέση που ενδιαφέρονται.

Στο ερώτημα λοιπόν ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνετε η απάντηση είναι απλή:

Αρχικά, ρωτήστε τί προοπτικές εξέλιξης υπάρχουν στη θέση αυτή. Έτσι θα μάθετε αν θα μπορέσετε να εξελιχτείτε στην εταιρεία και αν θα καταφέρετε να πάτε μπροστά.

Στη συνέχεια ζητήστε να σας δώσουν ένα παράδειγμα για το πώς θα συνεργάζεστε με τον μάνατζέρ σας. Με αυτή την ερώτηση θα έχετε την ευκαιρία να αφουγκραστείτε καλύτερα το κλίμα που επικρατεί στην εταιρεία μεταξύ των υπαλλήλων.

Ρωτήστε ποιες είναι οι προτεραιότητες της θέσης αυτής. Θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε πιο εύκολα στις αρμοδιότητές σας αν τελικά σας προσλάβουν.

Επίσης, ρωτήστε ποιες είναι οι προκλήσεις της θέσης αυτής. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα τι θα αντιμετωπίσετε μόλις πάρετε τη θέση.

Άλλη μια καλή ερώτηση που μπορείτε να κάνετε είναι τι έκανα οι προηγούμενοι στη θέση αυτή και πέτυχαν. Έτσι, θα σας δώσει μια ιδέα με το πώς αξιολογεί η εταιρεία την επιτυχία.

Τέλος, ρωτήστε τον συνομιλητή σας αν έχει κάποιους δισταγμούς με τα προσόντα σας. Αυτό θα φανερώσει πως είστε αρκετά ικανοί για να συζητήσετε ακόμα και τις αδυναμίες σας.








 ΠΗΓΗ.....newmoney.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός