Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι είναι οι 5 τύποι γυναικών…που οι άνδρες σιχαίνονται;

Aν ανήκετε σε κάποιες από αυτές τις κατηγορίες, καλά θα κάνετε να προβληματιστείτε! Mπορεί να κατηγορούμε τους άντρες για διάφορα, να τους βρίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλα, μα όλα να μας ενοχλούν πάνω τους, αλλά βρε κορίτσια, έχετε σκεφτεί ότι ίσως κι εσείς να μην είστε τέλειες;

Κακά τα ψέματα, όσα είδη αντρών προς αποφυγήν υπάρχουν, άλλα τόσα υπάρχουν και γυναικών! Και μη σας πούμε ότι αυτά των γυναικών είναι πιο ύπουλα μιας και καμία γυναίκα δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της από την αρχή, εν αντιθέσει με τον άντρα για του οποίου η λεγόμενη…. εξήγηση κυλά μέσα στις φλέβες του!

Παρακάτω, σας έχουμε κάποιους τύπους γυναικών που οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται. Αν είστε μία από αυτούς, κάντε κάτι γρήγορα γιατί αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε την μπάλα…

1. Η πολύ έξυπνη: Όχι δεν φταίει η μανούλα σας που σας έκανε τσακάλι, ούτε θα πρέπει να απολογηθείτε για τα 4 μεταπτυχιακά που έχετε κάνει, αλλά καλό θα ήταν μπροστά στον καλό σας να κρατάτε πιο χαμηλούς τόνους.

Όλοι οι άντρες γοητεύονται από γυναίκες που ξέρουν να μιλήσουν και να σταθούν σε μία συζήτηση που δεν περιέχει μαλλιά και παπούτσια, αλλά το να τα βάζετε με τον καλό σας και να προσπαθείτε μονίμως να του αποδείξετε ότι έχει άδικο καταντά τουλάχιστον εκνευριστικό!

Ακόμα και σε ένα θέμα αστείο, όπως το ποδόσφαιρο, μπορεί να γνωρίζετε όλη την ιστορία του Ολυμπιακού απ” έξω, αλλά όταν οι άντρες τσακώνονται για το πέναλτυ, εσείς καλύτερα να πάτε στην κουζίνα σας.

2. Aυτή που θέλει να βολευτεί: Αν μόλις τον γνωρίσατε, ρωτήσατε τι δουλειά κάνει και στη συνέχεια φέρατε τον κόσμο ανάποδα να μάθετε τα πάντα για την οικονομική του κατάσταση, τότε λυπούμαστε αλλά δεν σας αξίζει ούτε αυτός αλλά ούτε και κανένας άντρας!

Όλες οι γυναίκες γουστάρουν να τις περιποιούνται ή να τους κάνουν δώρα, αλλά αν εσείς ψάχνετε κάποιον απλά για να βολευτείτε, να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα εκείνος θα το καταλάβει και θα σας παρατήσει.

Γιατί στο κάτω κάτω, μπορεί να έχει μια καλή δουλειά αλλά δεν του είπε κανείς ότι είναι υποχρεωτικό να φορτωθεί και μία τεμπέλα ψωνάρα!

3. H… νυφούλα: Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι ελάχιστες οι γυναίκες που δεν έχουν ονειρευτεί το γάμο τους ή το νυφικό τους και όσες το αρνούνται είναι απλά ψεύτρες. Αυτό βέβαια, απέχει πολύ από το να γίνει ο γάμος εμμονή ειδικά από τα πρώτα ραντεβού!

Αν είστε από αυτές, που θα αναφέρετε την μαγική λεξούλα στη δεύτερη έξοδό σας, στην τρίτη θα ακούσετε ένα love song και θα αποκαλύψετε ότι το έχετε επιλέξει για τραγούδι του γάμου σας, μα δεν έχετε ίχνος ντροπής, και στο τρίτο θα σταματήσετε μαζί του έξω από μία βιτρίνα με νυφικά ζητώντας του τη γνώμη του, τότε είστε αξιοθρήνητες και είναι θέμα χρόνου να μείνετε μόνες σας.

4. H… τρελή: Όλες οι γυναίκες είμαστε τρελές και ζηλιάρες. Αυτό είναι κάτι που κουβαλάμε από την στιγμή που γεννιόμαστε! Άλλο όμως να ζηλεύετε φυσιολογικά για να διατηρείται και η σπίθα στη σχέση κι άλλο να έχετε καταντήσει παρανοική σε σημείο μάλιστα να σας φοβάται!

Εξερευνήσεις σε κινητά και facebook, απαγόρευση συναναστροφής με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκτός από εσάς και την μαμά σας και φυσικά έξοδος ποτέ μα ποτέ χωρίς εσάς, είναι υπερβολές και αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας.

Πολύ σύντομα θα σας παρατήσει γιατί πολύ απλά θα βαρεθεί να είναι το σκυλάκι σας. Και ξέρετε πώς; Θα βρει άλλη μέσω facebook. Ναι ναι, αυτό που τον αναγκάσατε να κλείσει! Μα πώς τα κατάφερε;

5. Αυτή που θέλει να ξεπεράσει τον πρώην: Νομίζατε ότι επειδή δεν το λέτε, οι άντρες δεν το καταλαβαίνουν; Το θέμα φωνάζει από μόνο του:

Τον έχετε για καβάτζα και πολύ απλά προσπαθείτε μέσω αυτού να μαλακώσετε τον πόνο του χωρισμού σας. Δεν εννοούμε να κάτσετε μόνη σας και να κλαίτε, αλλά το να έχετε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο για να κάνετε τη… δουλειά σας, είναι πολύ άσχημο και ανέντιμο! Σύντομα θα το καταλάβει και θα σας χωρίσει.


Ευχή και κατάρα σας δίνουμε, να μην έχετε αρχίσει να τον ερωτεύεστε! Ο φαύλος κύκλος δεν θα τελειώσει ποτέ!









ΠΗΓΗ,,,,,, 

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός