Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Ιανουαρίου 2015

Κάποια πράγματα που δεν ξέρετε για τον Bill Gates

Με τόσα λεφτά, ο Bill Gates είναι μια χώρα από μόνος του..
1
. Ο Bill Gates κερδίζει 250 δολάρια κάθε δευτερόλεπτο, δηλαδή 20 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα και $ 7,8 δισεκατομμύρια το χρόνο!
2. Αν του πέσουν χίλια δολάρια, δεν θα κάνει τον κόπο να σκύψει να τα πάρει αφού σε 4 δευτερόλεπτα θα τα έχει ήδη κερδίσει.


3. Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ ανέρχεται σε περίπου 5,62 τρισεκατομμύρια, αν ο Bill Gates εξοφλούσε το χρέος μόνος του, θα το είχε τελειώσει σε λιγότερο από 10 χρόνια. Το χρέος της Ελλάδας θα του έπερνε κάτι μέρες!
4. Μπορεί να δωρίσει $ 15 σε κάθε άνθρωπο στη γη και να του μένουν 5 εκατομμύρια δολάρια για χαρτζιλίκι .
5. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στις ΗΠΑ. Αν δεν έπινε και έτρωγε, και κρατούσε το ετήσιο εισόδημά του, δηλαδή $ 30 εκατ., θα έπρεπε να περιμένει 277 χρόνια για να γίνει τόσο πλούσιος όσο είναι ο Bill Gates τώρα.
6. Αν ο Bill Gates ήταν μια χώρα, θα είναι η 37η πλουσιότερη χώρα στον πλανήτη.
7. Εάν μετατρέψετε όλα τα χρήματά του Bill Gates σε νομίσματα του $ 1 , μπορείτε να φτιάξετε ένα δρόμο από τη γη έως στο φεγγάρι, 14 φορές εμπρός και πίσω. Αλλά θα χρειαστείτε για αυτόν το δρόμο 1.400 χρόνια ασταμάτητης δουλειάς, και να χρησιμοποιείσετε συνολικά 713 αεροπλάνα Boeing 747 για τη μεταφορά των χρημάτων.
8. Αν υποθέσουμε ότι ο Bill Gates θα ζήσει για άλλα 35 χρόνια, πρέπει να ξοδέψει $ 6.78 εκατομμύρια την ημέρα για να τελειώσει όλα τα χρήματά του.
Τελευταίο: Αν οι χρήστες των Microsoft Windows διεκδικούσαν $ 1 κάθε φορά που ο υπολογιστής τους "κολλούσε" τότε ο Bill Gates θα είχε χρεοκοπήσει σε 3 χρόνια !!Πηγή
sportygossip.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός