Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΚ: Δείτε που καταλήγουν το 80% των φωτογραφιών που ανεβαίνουν στο internet!


Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο οργανισμός Internet Watch Foundation, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο Λονδίνο, το 88% των φωτογραφιών με γυμνούς εφήβους καταλήγουν και χρησιμοποιούνται σε πορνογραφικά sites.Η μελέτη έδειξε, οι φωτογραφίες αυτές υποκλέπτονται από «παρασιτικούς» ιστότοπους, οι οποίοι τις χρησιμοποιούν για πολύ κακούς σκοπούς.




Χαρακτηριστικό της τρομακτικής διάστασης που έχει πάρει το φαινόμενο αυτό είναι ότι εντός 48 ωρών, οι ειδικοί του IWF εντόπισαν 12.224 φωτογραφίες και videos, που είχαν δημοσιευτεί σε 68 διακριτικά sites, blogs και κοινωνικά δικτύων, το περιεχόμενο των οποίων ήταν ακατάλληλο.

Συνολικά η μελέτη έδειξε ότι 10.776 εξ αυτών, δηλαδή το 88 % , υποκλάπηκαν και στη συνέχεια δημοσιεύτηκα σε άλλους ιστότοπους.

Οι γυμνές εικόνες συχνά βρίσκονται σε κλεμμένα κινητά τηλέφωνα ή αποστέλλονται μέσω e-mail ή mms.«Βρισκόμαστε σε μια κοινωνία ανωνυμίας όπου οι νέοι έχουν την ανάγκη να δείξουν ότι υπάρχουν, διψάνε για αναγνώριση», υπογραμμίζει για τη γαλλική free-press Metro, o κοινωνιολόγος Michel Fize.

«Μία ανάγκη να είσαι κάπου ένας σταρ. Όμως αν ο Warhol είπε ότι μπορούμε όλοι να είμαστε διάσημοι για ένα τέταρτο της ώρας, με το Internet, αυτό το τέταρτο μπορεί να διαρκέσει για όλη τη ζωή.», συμπλήρωσε ο ίδιος.Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που συμβεί το κακό και η φωτογραφία ενός εφήβου βρεθεί σε κάποιο ανεπιθύμητο site, δεν αρκεί να διαγράψει το λογαριασμό που διατηρεί, ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.Άμα με κάποιο τρόπο η γυμνή φωτογραφία περάσει στο Διαδίκτυο, ο έλεγχος χάνεται προειδοποιεί ο IWF.




Πηγή....ofono.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός