Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Μαρτίου 2012

Από τις 30 Μαρτίου, όλες οι Σελίδες Facebook θα έχουν νέα σχεδίαση


Το facebook ανακοίνωσε επίσημα ότι αλλάζει ο τρόπος παρουσίασης των σελίδων (pages) σε timeline.Οι διαχειριστές σελίδων (admins) ενημερώνονται άμεσα από την σχετική ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στις σελίδες τους, η οποία αναφέρει :



«Σύντομα κοντά σας: οι νέες Σελίδες Facebook
Από τις 30 Μαρτίου 2012, όλες οι Σελίδες Facebook θα έχουν νέα σχεδίαση. Δείτε σε προεπισκόπηση πώς θα δείχνει η Σελίδα σας και δοκιμάστε τις νέες δυνατότητες. »

Όσοι λοιπόν έχετε μια σελίδα, μπορείτε να δείτε σε προεπισκόπηση (preview) τη νέα σχεδίαση η οποία θα είναι ορατή σε όλους από τις 30 Μαρτίου 2012 ή ναδημοσιεύσετε από τώρα τη σελίδα σας με τις νέες αλλαγές.

Κάνοντας την προτεινόμενη σύντομη περιήγηση (tour) του facebook μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες δυνατότητες :

-Όπως και στο προσωπικό μας Timeline, έτσι και στο Timeline των σελίδων μπορείτε να επιλέξετε μια φωτογραφία για εξώφυλλο (με διαστάσεις 851px*315px). Ωστόσο το facebook επισημαίνει στους διαχειριστές ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί στις φωτογραφίες που επιλέγουν.Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν εικόνες που να περιέχουν πληροφορίες για εκπτώσεις, στοιχεία επικοινωνίας, οι προτροπές προς τους χρήστες να κάνουν like/share κτλ.-Η εικόνα προφίλ της κάθε σελίδας, η οποία και θα αντιπροσωπεύει τη σελίδα στις διάφορες ενημερώσεις που “τρέχουν” στην αρχική σελίδα των fans μειώνεται στα 180px.

Οι στάνταρ καρτέλες της σελίδας όπως είναι των φωτογραφιών, των βίντεο, των σημειώσεων κτλ, βρίσκονται πια στη κορυφή της σελίδας. Εκεί μπορείτε να βρείτε και όποιες έξτρα καρτέλες (tabs) έχετε προσθέσει. Δίνεται η δυνατότητα να τους αλλάξετε σειρά εμφάνισης (εκτός της καρτέλας των φωτογραφιών που παραμένει πάντα πρώτη).

-Όσον αφορά τις ανακοινώσεις που έχετε στο Χρονολόγιο σας, μπορείτε να τους αλλάξετε διαστάσεις (δίνοντας έτσι έμφαση σε κάποιες), να τις διαγράψετε, να τις κρύψετε, είτε να τις καρφιτσώσετε στην κορυφή της σελίδας.

-Διαφορετική μορφή αποκτά και ο Πίνακας Διαχείρισης, ο οποίος περιλαμβάνει πρόσφατες ειδοποιήσεις και στατιστικά στοιχεία, πρόσβαση στα συνολικά στατιστικά στοιχεία καθώς και στο αρχείο δραστηριοτήτων σας.

-Τέλος, η σύντομη περιήγηση στην νέα εμφάνιση των σελίδων, μας ενημερώνει πως οι fans μπορούν να επικοινωνήσουν με την σελίδα μας μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων!

Περισσότερες σημαντικές δυνατότητες:

Για τον τρόπο που εμφανίζεται το σύνολο των δημοσιεύσεων μιας σελίδας έχετε τις εξής επιλογές (ισχύει για όλους, όχι μόνο για τους διαχειριστές):

«Οι πιο σημαντικές στιγμές». Προσοχή, σε αυτή την προβολή οι πρόσφατες δημοσιεύσεις των fans εμφανίζονται σε ξεχωριστό πλαίσιο μέσα στο Χρονολόγιο κατά χρονολογική σειρά, από την πιο πρόσφατη προς την παλαιότερη. Οι διαχειριστές μπορούν αν θέλουν να επιλέξουν από την Διαχείριση της Σελίδας να μην είναι ορατό αυτό το πλαίσιο.

«Δραστηριότητα φίλων». Σε αυτή την προβολή βλέπουμε μόνο τις δραστηριότητες των φίλων μας σχετικά με την σελίδα (like, comments, share).

«Δημοσιεύσεις από τη σελίδα.» Προβάλλονται μόνο οι δημοσιεύσεις της σελίδας.

«Δημοσιεύσεις από άλλους.» Οι διαχειριστές μπορούν ωστόσο να επιλέξουν αν οι δημοσιεύσεις όλων των fans γενικότερα θα είναι μη ορατές μέχρι να τις ελέγξουν και να διαχειριστούν την κάθε μία ξεχωριστά (Διαγραφή ή εμφάνιση στο Χρονολόγιο).
Στις νέες δημοσιεύσεις που κάνετε μπορείτε να βάλετε και παρελθοντική ημερομηνία αρκεί να συμπληρώσετε πρώτα την ημερομηνία που ξεκίνησε η σελίδα σας στο facebook!

Για κάθε νέα δημοσίευση μπορείτε να επιλέξετε αν θα είναι ορατή σε όλους, ή στοχευμένη(επιλέγοντας γλώσσα και τοποθεσία).

Δυνατότητα διαχείρισης μετάφρασης (σε ποιες γλώσσες θα μπορεί να μεταφράζεται το κάθε σας post, για τους χρήστες που έχουν εγκαταστημένο το app μετάφρασης.)

Από το Αρχείο Δραστηριοτήτων μπορείτε να ελέγξετε όλες τις αναρτήσεις (φιλτραρισμένες κατά είδος) και να τις διαχειριστείτε αναλόγως (επισήμανση, διαγραφή, αλλαγή ημερομηνίας!)

Μέσα από τον Πίνακα Διαχείρισης μπορείτε να δείτε τα πρόσφατα μέλη σας καθώς και τη λίστα όλων των ατόμων και των σελίδων που είναι fans σας.

Υπάρχει πλέον η δυνατότητα πρόσκλησης φίλων σας στην σελίδα, επιλέγοντας τους μέσα από ένα πλαίσιο που τους φιλτράρει ανά περιοχή, γκρουπ, πρόσφατη δραστηριότητα κτλ.

Οι fans μπορούν να στείλουν μήνυμα στην σελίδα. Εκτός κι αν απενεργοποιήσετε αυτή την δυνατότητα.

Δεν μπορείτε πλέον να επιλέξετε landing page για την σελίδα σας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε δημιουργήσει μια έξτρα καρτέλα (tab) που την χρησιμοποιούσατε μέχρι στιγμής ως την πρώτη σελίδα που θα βλέπουν οι fans σας κάνοντας κλικ στην σελίδα δεν θα είναι πλέον ορατή. Οι καρτέλες αυτές ωστόσο δεν χάνονται τελείως. Εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας.

Μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή ονόματος για την σελίδα σας.

Όλες οι παραπάνω αλλαγές που αφορούν το Χρονολόγιο για τις Σελίδες του Facebook θα ισχύσουν από τις 30 Μαρτίου για όλους.





Πηγή ofono.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός