Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Μαρτίου 2012

''Αθηνά Ωνάση'' Nέα σχέδια για φάρμα αλόγων στο Σκορπιό!

Τι μπορεί να σου κάνει μια οικονομική κρίση.Mέχρι και business plan μπορεί να σου αλλάξει.Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Αθηνάς Ωνάση που μπορεί πριν από κάποια χρόνια να μην ήθελε ούτε το πόδι της να πατήσει στο νησί τώρα όμως , όπως υποστηρίζουν κύκλοι της διεθνούς ιππικής ομοσπονδίας έχει αλλάξει γνώμη.


Σε αυτό καθοριστικό ρόλο έχει παίξει ο Βραζιλιάνος σύζυγός της που λατρεύει τα άλογα και τις business και δεν θέλει να βλέπει την περιουσία της συζύγου του αναξιοποίητη – πόσο μάλλον που τα όποια σχέδια πώλησης σκοντάφτουν σε νομικά προβλήματα.

Σκέφτηκε, λοιπόν, να μετατρέψουν τον Σκορπιό σε πρότυπο ιπποφορβείο στο οποίο θα μεγαλώνουν καθαρόαιμα άλογα αγώνων!

« Το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει ένα τέτοιου είδους βήμα. Το αντιμετωπίζουν ως μια κοινή επαγγελματική δραστηριότητα. Αγαπούν την ιππασία και θέλουν κάθε επιχειρηματική τους κίνηση να σχετίζεται μ αυτήν. Άλλωστε διαθέτουν ισχυρό αθλητικό κύκλο που τους εξασφαλίζει την επιτυχία“ λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους.

Τι φημολογείται; Ότι έχει ζητηθεί από τους καλύτερους Ευρωπαίους να σχεδιάσουν τους χώρους, ότι έχουν εξασφαλίσει γεννήτορες από την Σαουηδική Αραβία και το Βέλγιο και ότι μέχρι το 2013 το φιλόδοξο αυτό σχέδιο μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Άλλοι βέβαια προχωρούν την σκέψη ακόμη περισσότερο.

« Ο Ντόντα αγαπά την Ελλάδα και θα ήθελε να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Βελγίου, Αργεντινής και της χώρας μας» υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες.

Με το δίκιο του άλλωστε. Τα καλοκαίρια στα ελληνικά νησιά είναι μοναδικά…πηγή
protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός