Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Μαρτίου 2012

Οι μαθητές προτιμούν Θεσσαλονίκη για τις εκδρομές


Η έντονη νυχτερινή ζωή, η χαμηλές τιμές ελέω κρίσης και τα πολλά αξιοθέατα κάνουν τη Θεσσαλονίκη μία από τις πρώτες επιλογές των μαθητών των λυκείων για τις μαθητικές εκδρομές τους, με τους τουριστικούς πράκτορες να επισημαίνουν ότι πάνω από 5.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα έχουν ταξιδέψει φέτος για την πόλη.




Οι μαθητές προέρχονται από Αθήνα, Πελοπόννησο, Κω, Ρόδο, Κρήτη και Θράκη και όπως επισημαίνει η Φιλομήλα Δημολαΐδου σε ρεπορτάζ της στην εφημερίδα «Μακεδονία», η αθρόα προσέλευση μαθητών οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι μαθητές αναγκάστηκαν να βάλουν νερό στο κρασί τους και να επιλέγουν φτηνότερους προορισμούς όπως είναι η Θεσσαλονίκη, εγκαταλείποντας τα δημοφιλή νησιά της Ρόδου και της Κρήτης, πόσο μάλλον της εκδρομές εξωτερικού σε Ισπανία, Ιταλία, Πράγα, Βουδαπέστη και Κωνσταντινούπολη.

Φυσικά η πόλη έλκει τους 18χρονους λόγω της νυχτερινής της ζωής, αλλά και για το λόγω του ότι είναι βολική ως βάση για εκδρομές σε γύρω περιοχές έντονου ενδιαφέροντος, όπως η Πέλλα, η Βεργίνα, τα σπήλαια των Πετραλώνων στη Χαλκιδική, της Αλιστράτης στις Σέρρες και άλλα μέρη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ελέω κρίσης, ακόμα και πεντάστερα ξενοδοχεία όπως το Μακεδονία Παλλάς, δέχονται μαθητές.



www.spnews.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός