Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Μαρτίου 2012

Ξέφυγε και ρούχα ντίπ! Η «Τασούλα του Κίτσου»




Μια φωτογράφιση - σοκ από την κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου
Ποιος δεν γνωρίζει πλέον τον Κίτσο και την θρυλική του... Τασούλα από το γνωστό διαφημιστικό σποτ;





Πρόκειται για ένα πολύ πετυχημένο σενάριο όπου οι κατά κόσμον Νίκος Ορφανός και Μαρία Διακοπαναγιώτου έχουν βρεθεί στην πρώτη τηλεοπτική γραμμή.

Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, δημοσιεύοντας συγχρόνως και εικόνες από την πρόσφατη γυμνή φωτογράφιση της... Τασούλας.

Η σκερτσόζα Τασούλα σίγουρα δεν θα κέρδιζε με τον ίδιο τρόπο το κοινό αν δεν την υποδυόταν η ταλαντούχα ηθοποιός. Το εντελώς θεατρικό προφίλ, μια αλλόκοτη φιγούρα βγαλμένη θαρρείς από ταινία του Αλμοδοβάρ, με το χαρακτηριστικό νάζι και την επιβλητική φωνή χτύπησε κατευθείαν ελληνική φλέβα, σημειώνει η εφημερίδα. Σε αντίθεση με τις στημένες ομότεχνές της, η Διακοπαναγιώτου δεν φοβήθηκε να εκτεθεί, να γίνει η νέα «ομορφάσχημη» με τα έντονα φρύδια και το περισσό ταλέντο.

Η ίδια πάντως έχει μια λαμπρή πορεία στην ηθοποιία, στο πλάι σημαντικών καλλιτεχνών. Όσοι την ξέρουν λένε ότι είναι άνθρωπος «έξω καρδιά» από αυτούς που δεν μπήκαν στο χώρο για να υπογράψουν αυτόγραφα, αλλά επειδή την τριβέλιζε το «σαράκι» της υποκριτικής, σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα. Σε ηλικία 18 ετών ήδη έπαιξε στο «Η Μύριελ παντρεύεται» του P.J.Morgan, ενώ έχει συμμετάσχει και στο Safe Sex, αλλά και το Παρά Πέντε. Μάλιστα, με την καθοδήγηση της Εβελίνας Παπούλια θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο χορό και το τραγούδι, μαθαίνοντας για τα καλά και το χώρο του μιούζικαλ.

Οι φωτογραφίες της Τασούλας πάντως δείχνουν ότι δεν έχει σημασία άλλωστε να είσαι μια ακόμη όμορφη και χαριτωμένη ενζενί, από αυτές τις στημένες ξανθιές που κατακλύζουν την πιάτσα, αλλά μια genuine ερμηνεύτρια. Για την 30χρονη Μαρία Διακοπαναγιώτου, αν και η αναγνώριση ήρθε από τη διαφήμιση, σίγουρα είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού, σαν αυτά που ονειρευόταν μικρή...












www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός