Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Μαρτίου 2012

Λαζόπουλος για Νταλάρα.. Δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα. (Βίντεο)


«Ο Νταλάρας πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγγύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του;»



Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος στο χθεσινό του τηλεοπτικό «Τσαντίρι» τις επιθέσεις που δέχεται ο γνωστός τραγουδιστής από μερίδα του κόσμου, όπου εμφανίζεται τις τελευταίες εβδομάδες.

«Δε γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απέξω και να τραγουδάς μέσα "έβγαλε βρώμα η ιστορία και ξοφλήσαμε"! Μην τα λες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ντυμένος κατάδικος ο κ. Λαζόπουλος διευκρίνισε αρχικά γιατί «καθυστέρησε» μια εβδομάδα να σχολιάσει το θέμα: «Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήθελα να αφήσω τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν, επειδή δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα», είπε.

Και κατέληξε: «Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Εχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα, όχι με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του -είναι εξαιρετικός- αλλά με τον χαρακτήρα του. Η σχέση ενός ανθρώπου με το ταλέντο είναι η σχέση ενός ταχυδρόμου με το γράμμα που κουβαλάει.

Μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια κακή είδηση και μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια καλή είδηση. Μακάρι ο καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει καλό γράμμα. Μακάρι ο χαρακτήρας να δένει με το ταλέντο».

πηγή ....www.iefimerida.gr


O Λαζόπουλος μιλά για τον Νταλάρα από sunshine_i

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός