Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Μαρτίου 2012

"Ήμουν η σκλάβα της Lady Gaga, δεν με άφηνε ούτε να φάω"

Η πρώην προσωπική βοηθός της Lady Gaga την μηνύει για περισσότερες από 7.000 εργατοώρες που δεν έχει πληρωθεί.












Νομικά είναι διατεθειμένη να κινηθεί εναντίον της Lady Gaga μια πρώην προσωπική της βοηθός με την καταγγελία ότι δούλευε εξωφρενικά πολλές ώρες και παρέμενε απλήρωτη.

Η Jennifer O' Neill δούλεψε για 13 μήνες στο πλευρό της Gaga και κατήγγειλε στη New York Post ότι 7.168 ώρες απλήρωτες με τα χρωστούμενα προς την ίδια να φτάνουν τα 380.000 δολάρια.

Η O' Neill κάνει λόγο για τις υπερβολικές απαιτήσεις που είχε η σταρ από την ίδια όπως το να βρίσκεται stand-by με την πετσέτα κάθε φορά που η Gaga έβγαινε από το μπάνιο, αλλά και να λειτουργεί ως ξυπνητήρι για τη σταρ.

Επιπλέον, η πρώην βοηθός δηλώνει πως η Gaga δεν της έδινε διάλειμμα ούτε για να φάει (πολλές φορές, ούτε για να κοιμηθεί), ενώ για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη βοηθός της σταρ που έχει καταφερθεί εναντίον της, με την Angela Ciemny να έχει καταγγείλει ότι η Gaga την ανάγκαζε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με αυτήν, γιατί η σταρ φοβόταν να κοιμάται μόνη.


Πηγή:tsekouratoi

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός