Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Μαρτίου 2012

Ο Στίβεν Χόκιγκ guest στο «Big Bang Theory»

Ο κορυφαίος καθηγητής αστροφυσικής Στίβεν Χόκιγκ θα συμμετέχει στην αμερικανική κωμική σειρά «The Big Bang Theory» τον ερχόμενο μήνα.
Ο διάσημος φυσικός θα εμφανιστεί σε μια σκηνή με τον ήρωα της σειράς και «παράξενο» φυσικό, Σέλντον Κούπερ, που υποδύεται ο Τζιμ Πάρσονς.
Οι παραγωγοί ζήτησαν...από τον Στίβεν Χόκιγκ, γνωστό από το βιβλίο του «το Χρονικό του Χρόνου» να εμφανιστεί στο σόου και στο παρελθόν, αλλά ο ίδιος ήταν πολύ άρρωστος για να λάβει μέρος. Έχει επίσης εμφανιστεί στις σειρές animation «The Simpsons» και «Futurama».
Ο Στίβεν Χόκιγκ πάσχει από ασθένεια στο κεντρικό νευρικό σύστημα, καθιστώντας τον ανίκανο να μιλήσει και εξαρτά την ομιλία του από πρόγραμμα του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Πριν λίγες ημέρες έγινε 70 ετών, αλλά δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε εορτασμό για τα γενέθλιά του, εξαιτίας της ασθένειάς του.
Η σειρά «The Big Bang Theory» έχει ως πρωταγωνιστές τέσσερις νεαρούς επιστήμονες, με λίγο περίεργη κοινωνική συμπεριφορά. Το απόσπασμα με τον καθηγητή Χόκιγκ θα μεταδοθεί στις 5 Απριλίου στην Αμερική.
tro-ma-ktiko

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός