Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Φεβρουαρίου 2012

H Ελλάδα βουλιάζει, η Γερμανία πλουτίζει…


Με ρυθμούς 3% αυξήθηκε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της Γερμανίας το 2011, ενώ μόλις χθες η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ότι στο 7% βρίσκεται η ύφεση για την Ελλάδα την ίδια χρονιά!







Μόνη εξαίρεση για τη Γερμανία είναι το τέταρτο τρίμηνο, οπότε υποχώρησε κατά 0,2% έναντι του τρίτου τριμήνου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το Ομοσπονδιακό Γραφείο Στατιστικής (Destatis).


Σύμφωνα με το Destatis, μολονότι το ΑΕΠ υποχώρησε κατά το τέταρτο τρίμηνο έναντι του τρίτου, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2010 παρουσίασε άνοδο 1,5%. Στη διάρκεια του 2010 η Γερμανία κατέγραψε άνοδο ΑΕΠ κατά 3,7%.


Ρυθμούς ανάπτυξης 1,7% σημείωσε και το ΑΕΠ της Γαλλίας συνολικά για το 2011, αλλά μόνον 0,2% για το τέταρτο τρίμηνο του έτους, ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Ινστιτούτο Οικονομικών Μελετών (INSEE). Όπως ανακοίνωσε το Ινστιτούτο η κατανάλωση των νοικοκυριών παρουσίασε σχετική επιβράδυνση στο τέλος του έτους, ενώ οι επενδύσεις εκ μέρους των επιχειρήσεων επιταχύνθηκαν.






www.star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός