Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Φεβρουαρίου 2012

Το Facebook μπαίνει τώρα και στα αυτοκίνητα


Την αρχή θα κάνει η Mercedes, εγκαθιστώντας εφαρμογή της υπηρεσίας στο σύστημα τηλεματικής του οχήματος.





Επειδή όμως οδήγηση και σερφάρισμα δεν είναι ο πλέον ασφαλής συνδυασμός, η μορφή του Facebook που θα παρέχεται, θα περιλαμβάνει μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού.

«Τώρα που τα αυτοκίνητα έχουν έξυπνες οθόνες, θα πρέπει να περιμένουμε ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα θέλουν να δίνουν την ευκαιρία στον οδηγό να αλληλεπιδρά μέσω αυτών με τους φίλους τους» δήλωσε σύμφωνα με την Espresso το υψηλόβαθμο στέλεχος του Facebook Νταν Ρόουζ.

Και συμπλήρωσε: «Ενα από τα βασικά πράγματα που κάνουν οι οδηγοί σε αυτές τις οθόνες είναι η πλοήγηση μέσω GPS και η δυνατότητα να διαπιστώνουν ποιοι φίλοι τους βρίσκονται σε κοντινή ακτίνα».

Επίσης, το Facebook υπάρχει εγκατεστημένο πλέον ακόμη και σε νέες τηλεοράσεις που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στο εμπόριο. Μέσω αυτών, οι χρήστες θα μπορούν να ενημερώνουν τους φίλους τους τι βλέπουν και να το σχολιάζουν από κοινού.

Η Mercedes στο νέο σύστημα τηλεματικής που θα βάλει σε όλα τα μοντέλα της, από το 2013, θα εντάξει και άλλες εφαρμογές, όπως αυτή της Google.


www.markos.tv


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός