Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Φεβρουαρίου 2012

Η Τουρκία θα διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς του 2020

Τη διοργάνωση των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 θα διεκδικήσει η Κωνσταντινούπολη.Αυτό ανακοίνωσε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρωθυπουργός της γειτονικής Τουρκίας, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τόνισε σχετικά:



«Ανακοινώνουμε επίσημα στον κόσμο την υποψηφιότητα μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, τους οποίους θεωρούμε πολύ σημαντικούς για τη χώρα και το λαό μας.» Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που η Κωνσταντινούπολη καταθέτει φάκελο υποψηφιότητας, με την πρώτη να έχει καταγραφεί για τους Ολυμπιακούς του 2000.

Μέχρι στιγμής η Ρώμη, το Τόκιο και η Μαδρίτη έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ως υποψήφιες για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιότητας λήγει την 1η Σεπτεμβρίου και η απόφαση για την ανάθεση των αγώνων θα ανακοινωθεί από την ΔΟΕ στις 7 Σεπτεμβρίου του 2013 στο Μπουένος Αϊρες.



www.tsantiri.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός