Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Φεβρουαρίου 2012

Σπουδαστές του ΤΕΙ Σερρών με… φούντα

Οκτώ συλλήψεις στις ΣέρρεςΣάλο προκάλεσε στο ΤΕΙ Σερρών η σύλληψη οκτώ σπουδαστών την ώρα που έκαναν ομαδική χρήση χασίς στο σπίτι ενός εξ αυτών, το οποίο είχαν μετατρέψει σε… τεκέ! Ως προμηθευτής της παρέας φέρεται ένας 21χρονος, που μάλιστα είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα χασισέλαιου!



Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τους νεαρούς την στιγμή που βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Στο σπίτι βρέθηκαν έξι συσκευασίες καπνού εμποτισμένες με χασισέλαιο συνολικού βάρους 98 γραμμαρίων, αλλά και 121 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πλαστικό μπουκάλι με 136,5 γραμμάρια χασισέλαιου και μια σύριγγα με υπολείμματα του ναρκωτικού υγρού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση δεν αφορά απλώς χρήση ναρκωτικών αλλά και διακίνηση, αφού κατασχέθηκαν 210 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχονταν από την πώληση ουσιών, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι οκτώ σπουδαστές θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.









www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός