Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Δεκεμβρίου 2010

Έγινε ήρωας για να μην αργήσει στη δουλειά του






Έπεσε στις γραμμές του μετρό για να σώσει έναν άνθρωπο που είχε λιποθυμήσει, αλλά η τόλμη του, είχε ένα παράδοξο κίνητρο. Ο 38χρονος υπάλληλος έγινε ήρωας, από το φόβο του μήπως αργήσει στη δουλειά του.

Ο Κάρλος Φλόρες όταν είδε τον λιπόθυμο άνδρα στις γραμμές, το πρώτο που σκέφτηκε είναι ότι θα χάσει το μεροκάματο. «Σκεφτόμουν πως αν τον χτυπήσει το τρένο δεν θα μπορέσω να πάω στην δουλειά. Και δεν ήθελα να χάσω το μεροκάματο γιατί αντιστοιχεί σε πληρωμή μιάμισης μέρας», είπε στην εφημερίδα New York Daily News. Πήδηξε λοιπόν στις γραμμές και τον τράβηξε στην αποβάθρα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του μετρό αυτό που έκανε ο Φλόρες ήταν πολύ επικίνδυνο. Τις γραμμές του μετρό διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα 600 βολτ και το να ανέβει κάποιος στην αποβάθρα είναι πολύ δυσκολότερο από αυτό που φαίνεται.

Ο 38χρονος ο οποίος δουλεύει σε παντοπωλείο στη Νέα Υόρκη, μπροστά στο φόβο όμως να χάσει το μεροκάματο, αψήφησε οποιοδήποτε άλλο.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός