Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Σεπτεμβρίου 2013

Ωρα μηδέν για επίθεση-αστραπή στη Συρία με πυραύλους ..!


Οι Αμερικανοί ετοιμάζουν επιχείρηση «σοκ και δέος»
Για μια επιχείρηση «σοκ και δέος» στη Συρία τριών ημερών με επιθέσεις μεγαλύτερης διάρκειας και έντασης απ' ό,τι αρχικά είχε σχεδιαστεί, ετοιμάζεται το Πεντάγωνο, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κλιμακώνει την «εκστρατεία πειθούς» τόσο της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ αλλά και στο εξωτερικό όσο και του Κογκρέσου για την αναγκαιότητα χτυπήματος στη Συρία.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Έθνος», το νέο στρατιωτικό πλάνο, που αποκάλυψε χτες η εφημερίδα «Los Angeles Times», επικαλούμενη δύο αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, προβλέπει ένα μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων το οποίο θα ακολουθήσει ένα δεύτερο κύμα επιθέσεων σε στόχους που δεν καταστράφηκαν κατά την πρώτη επίθεση. «Θα υπάρξουν πολλά χτυπήματα, όλα μέσα σε 72 ώρες και αξιολόγηση του καθενός απ' αυτά, μέχρι να καταλήξουμε αν έχουμε ολοκληρώσει τις επιθέσεις μας», δήλωσε αξιωματικός που συμμετέχει στον σχεδιασμό. 
www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός