Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Σεπτεμβρίου 2013

Δεύτερη ευκαιρία στα status updates των... βιαστικών

Όσοι ποστάρατε όπως κάθε μέρα το status σας στο Facebook θα παρατηρήσατε ίσως μια μικρή προσθήκη που σας επιτρέπει να διορθώσετε τα…
κακώς κείμενα, χωρίς να χάνετε τα likes και τα comments που βρίσονται κάτω από το post σας.





Συγκεκριμένα, στο βελάκι που εμφανίζεται πάνω δεξιά από το post σας πλέον εμφανίζεται και η επιλογή Edit (Επεξεργασία) μεταξύ άλλων, επιτρέποντάς σας να επεξεργαστείτε τα status update σας ακόμα και αν τα έχετε δημοσιεύσει.

Η αλλαγή αυτή έχει ήδη ενσωματωθεί στην web και στην Android έκδοση του Facebook ενώ πολύ σύντομα θα συμβεί το ίδιο και με το την εφαρμογή σε iOS.

Η νέα προσθήκη είχε δρομολογηθεί καιρό αλλά υπήρχαν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την νέα λειτουργία καθώς θα μπορούσε κάποιος π.χ που έχει ποστάρει "Μου αρέσει ο Σάκης Ρουβάς" κι εσείς (λέμε τώρα) έχετε κάνει like από κάτω να το αλλάξει σε "Δεν μου αρέσει ο Σάκης Ρουβάς", με το like σας ωστόσο να παραμένει κανονικά κάτω από το post.

Σαν δικλείδα ασφαλείας για το παραπάνω υπάρχει το Show Edit History (Ιστορικό Eπεξεργασίας) ώστε να ξεμπροστιάζονται τέτοιες πλακίτσες που πιθανόν σας επιφυλάσσουν οι φίλοι σας. Επεξεργαστείτε λοιπόν… υπεύθυνα.







 Πηγή... tro-ma-ktiko.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός