Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Σεπτεμβρίου 2013

Apple: Το ισχυρότερο λογότυπο παγκοσμίως ...αναρριχήθηκε πάνω απο την Coca-Cola ...!

Για πρώτη φορά στη 13χρονη ιστορία του, ο θεσμός Interbrand, η ετήσια μελέτη με τα πιο «πολύτιμα» λογότυπα εταιρειών παγκοσμίως, αποκτά νέο κάτοχο της κορυφαίας θέσης.

Η αμερικανική Apple «εκθρόνισε» την Coca-Cola με το λογότυπό… 


της να αποτιμάται στο αστρονομικό ποσό των 98,3 δισ. δολαρίων.

Η Interbrand εκπονήθηκε για πρώτη φορά το 2000. Κάθε χρόνο από τότε, η Coca-Cola ήταν η εταιρεία που απολάμβανε τη μοναξιά της κορυφής στη σχετική λίστα με τα ισχυρότερα, από οικονομικής και εμπορικής πλευράς, λογότυπα σε όλο τον κόσμο.

Η άνοδος του τεχνολογικού τομέα σε επίπεδο λογοτύπων αποτυπώνεται και από το γεγονός, ότι φέτος, εκτός της Apple, στη δεύτερη θέση της λίστας Interbrand «αναρριχήθηκε» η Google, με το λογότυπό της να αποτιμάται στα 93,3 δισ. δολάρια.

Η μέχρι πρότινος μονοπωλούσα την κορυφή Coca- Cola περιορίστηκε στην 3η θέση με το λογότυπό της να αποτιμάται στα 79,2 δισ. δολάρια.

Πώς γίνεται η αξιολόγηση των λογοτύπων

Η βάση δεδομένων της Interbrand αξιολογεί συνδυαστικά τις οικονομικές επιδόσεις των εταιρειών με τον αντίκτυπο που έχουν τα λογότυπα τους στο καταναλωτικό κοινό.

«Συχνά, εταιρείες πετυχαίνουν να αλλάξουν τη ζωή μας όχι μόνο με τα προϊόντα τους αλλά και με την ηθική τους. Για το λόγο αυτό, η Apple είναι στο νούμερο ένα σήμερα» σχολίασε ο Γιεζ Φράμπτον, εκτελεστικός διευθυντής της Interbrand. 


 Πηγή...trelokouneli.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός