Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιές είναι οι γκάφες που κάνεις; Όταν Θες να τη "ρίξεις" στο chat..!


Η στιγμή της αλήθεια έφτασε. Όχι, μην ανησυχείς δε θα αναβιώσουμε το τηλεοπτικό παιχνίδι ούτε θα βγάλουμε τα άπλυτά μας στη φόρα, αλλά θα παραδεχτούμε το εξής κοινό μυστικό. Πότε ήταν η τελευταία φορά που φλέρταρες μέσω Διαδικτύου;
 

Ναι, ξέρω, ποτέ δεν το έχεις κάνει, δεν κάνεις τέτοια πράγματα, αλλά μεταξύ μας είμαστε. Πότε ήταν; ...Δε σε βλέπουν οι φίλοι σου να σε πειράξουν και να προσπαθήσουν να στο παίξουν οι μεγάλοι καρδιοκατακτητές. Άλλωστε, είναι αποδεδειγμένο από έρευνες ότι στα χρόνια του Facebook και των υπόλοιπων κοινωνικών δικτύων, οι γνωριμίες και το φλερτάρισμα από το Διαδίκτυο ζει μέρες λαμπρής δόξας.
Μήπως, όμως, σου έχει τύχει να μιλάς σε μια ψυχή που θες να γνωρίσεις, να μην παίρνεις απάντηση και να μένεις με το παράπονο; Πιθανό να έχει συμβεί. Γιατί; Για να δούμε τις "απαγορευμένες" ατάκες όταν φλερτάρεις ή chatάρεις και τι θα μπορούσες να πεις αντί αυτών.

Τι να αποφεύγεις

Ατάκα 1η- "Hi! Τι κάνεις;"
Πρωτότυπο, τι να σου πω. "Κατευθείαν στο ζουμί" κι ανοίγει και πολλά θέματα για συζήτηση… Όπως καταλαβαίνεις, μην έχεις και πολλές προσδοκίες να σου απαντήσει με κάτι τόσο γενικό. Στην τελική μπορεί να σου πει "καλά, εσύ;" και να επιστρέψετε στη μηδενική βάση από την οποία ξεκινήσατε. Άρα, βάλε φαντασία που έλεγε κι η Μαριάντα τα χρόνια της φοιτητικής μου ζωής.

Ατάκα 2η- "Καλησπέρα. Λέγομαι... , είμαι... ετών, μένω στην… , σπούδασα… , εργάζομαι… και τα χόμπυ μου είναι…"
Κι ο μονόλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται και πίστεψέ με, πολύ που νοιάστηκε να τα διαβάσει όλα αυτά χωρίς να έχετε πει μία κουβέντα πρώτα. Ή θες να το πιάσουμε κι αλλιώς το θέμα; Αν τα αποκαλύψεις όλα από το καλησπέρα, τι μένει να πεις μετά; Άσε και λίγο μυστήριο να πλανάται για να έχει τη διάθεση να ρίξει φως σε αυτό.

Ατάκα 3η- "Hi! Είδα το προφίλ σου και μου κέντρισε το ενδιαφέρον, θα ήθελα να γνωριστούμε."
Δεκτή σαν προσέγγιση κι ευγενική δε λέω -αν μη τι άλλο καλύτερη από τις παραπάνω ή κι αυτές που ακολουθούν- αλλά και πάλι γενικό είναι. Δηλαδή τι το διαφοροποιεί και δε θα μπορούσες να το έστελνες και στις επόμενες δέκα κοπέλες που θα συναντούσες αν ρίξεις μια ματιά στα επόμενα προφίλ; Κακά τα ψέμματα, τίποτα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που μπορεί να μην πάρεις απάντηση.

Ατάκα 4η- "Είσαι το πιο όμορφο πλάσμα που έχω δει, σα σταρ του Χόλυγουντ."
Καλά, κόψε κάτι. Μία φωτογραφία είδες κι είσαι και τόσο σίγουρος; Άσε που καλό είναι για σένα τον ίδιο να κρατάς μικρό καλάθι γιατί εκτός από το Facebook και τα υπόλοιπα chatrooms, άνθηση στις μέρες μας γνωρίζει και το Photoshop! Μύτες κόβονται, ζυγωματικά εμφανίζονται από το πουθενά, ατέλειες εξαφανίζονται ως διά μαγείας. Συνεπώς, μην ξεθαρρεύεις και πολύ μέχρι να φτάσεις σε συνάντηση από κοντά, απλά έχε τη φωτογραφία σα μια πρώτη ενδεικτική εικόνα.

Ατάκα 5η- "Hi. Είσαι φωτιά. Θέλω να σε αρπάξω και να…"
Λογοκρισία, λογοκρισία, αλλά δε νομίζω ότι θέλει πολλή φαντασία για να καταλάβεις τη συνέχεια. Εκτός κι αν στο προφίλ της, λέει ότι ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για σεξ ή υποστηρίζει το γνωμικό "μέχρι πέντε είναι δεσμός", τότε η παραπάνω ατάκα μόνο ως καταδικασμένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ατάκα 6η- "Hi. Πάμε να τα σπάσουμε στο Σύνταγμα;"
Αν μη τι άλλο, θα τη θυμάται καιρό την πρότασή σου. Δεν μπορώ να πω, άμα πέσεις σε καμιά ομοϊδεάτισσα, θα έχεις χτυπήσει bingo... Αλλά το ρισκάρεις η πρώτη εντύπωση που θα έχει για σένα να είναι ότι είσαι ένας από αυτούς που την αφήνουν χωρίς παγκάκι στην πλατεία και περιμένει όρθια όταν έχει ραντεβού με τις φίλες της, αγανακτώντας κι όχι λόγω οικονομικής κρίσης;

Τι είναι προτιμότερο

Το καλύτερο είναι όταν ανοίγεις κουβέντα στο chat να δείχνεις ότι διάβασες το προφίλ της κοπέλας που σε ενδιεφέρει και να τονίσεις τι σου έκανε εντύπωση ή τα πιθανά κοινά ενδιαφέροντα. Έτσι, θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για κουβέντα με διάρκεια, ώστε να μη "στερέψετε" γρήγορα και κοιτάτε ο ένας τη φωτογραφία του άλλου με την αμηχανία να βασιλεύει και τη γνωριμία να μην έρθει ποτέ.

Δεν αποκλείεται πάνω στην κουβέντα να σου δοθεί η ευκαιρία να πιαστείς από κάποια κουβέντα της και να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο, το οποίο θα είναι καθαρά για εκείνη και θα το εκτιμήσει σίγουρα.

Μην ξεχνάς το ρητό των προγόνων μας "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν". Καλύτερα λίγα και καλά παρά ακατάσχετη φλυαρία και να κινδυνεύει να πελαγώσει στην όποια απάντηση θελήσει να δώσει. Καλό είναι σε ό,τι κι αν γράψεις να υπάρχει κάποιο σημείο που να "απαιτεί" απάντηση, ώστε να μη διαβάσει το μήνυμα, το κλείσει ή σβήσει και περιμένεις εσύ την απάντηση που δε θα έρθει ποτέ.

Πρωτίστως, όμως, το πιο βασικό είναι ό,τι κι αν αποφασίσεις να γράψεις τελικά, να είσαι ο εαυτός σου. Αλλά δε νομίζω να περίμενες εμένα να στο πω, σωστά;


Πηγή...24wresenimerwsi.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός