Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Μαρτίου 2012

Σοφία Βόσσου: "Μια μέρα να μην ήταν καλά τα νούμερα της τηλεθέασης γινόταν πανικός"


Για το παρασκήνιο της απομάκρυνσής της από την εκπομπή "Μίλα" αναφέρθηκε η Σοφία Βόσσου. Τι λέει για την Τατιάνα Στεφανίδου και το κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή.



Εμφανώς απογοητευμένη και θυμωμένη από τον τρόπο αποχώρησής της από την εκπομπή "Μίλα" έδειξε η Σοφία Βόσσου μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly. Υπενθυμίζεται πως από την εκπομπή απολύθηκαν η Σοφία Βόσσου και η Sunny Μπαλτζή ενώ συνεργάτιδα παρέμεινε η Μαρία Σταματέρη και η Τζούλη Αγοράκη θα εμφανίζεται σε κάποιες εκπομπές λόγω εγκυμοσύνης.

Όπως η ίδια εξηγεί την απόφαση του καναλιού για την αποχώρησή τους την ανακοίνωσε η Τατιάνα Στεφανίδου. Μάλιστα, δε δίστασε να εκφράσει τις επιφυλάξεις της αν στο μέλλον θα μπορούσε να συνεργαστεί πάλι με την γνωστή παρουσιάστρια.

"Δεν ξέρω αν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με την κυρία Στεφανίδου. Θέλω να είναι καλά αλλά όπως είπα και στην ίδια με πλήγωσε ο τρόπος που αποχώρησα από την εκπομπή. Όχι επειδή σταμάτησε η συνεργασία με την εκπομπή ' γιατί στην τηλεόραση συμβαίνουν αυτά ένας κύκλος είναι η δουλειά μας. Στο τέλος της εκπομπής της Παρασκευής μας φώναξε η Τατιάνα – εγώ έπρεπε να φύγω- και μας ανακοινώθηκε από εκείνη η απόλυσή μας ως απόφαση του καναλιού.

Δεν με ενδιαφέρει ποιανού απόφαση ήταν. Κανείς δεν μας είχε πει ότι υπήρχε περίπτωση να σταματήσουμε. Είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να μας αντιμετωπίσουν διαφορετικά. Ούτε και στην εκπομπή της Δευτέρας ειπώθηκε κάτι από την Τατιάνα για την απουσία μας από την εκπομπή. Δηλαδή τι είμαστε; Φαντάσματα; Δεν εξαρτάται όλη μου η ζωή από το γυαλί ούτε η ψυχική μου ισορροπία. Κοιμάμαι μια χαρά. Αλίμονο για τους ανθρώπους που εξαρτάται η ζωής τους, η ισορροπία τους και η προσωπικότητά τους από το γυαλί της τηλεόρασης".

Όσο για τους λόγους που αποφασίστηκε η αποχώρησή τους η τραγουδίστρια παραδέχεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει καταλάβει ενώ δεν υπήρξε καμία ενημέρωση νωρίτερα. "Δε γνωρίζουμε τι ακριβώς προέκυψε ώστε να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την εκπομπή. Το αρχικό project ήταν παρόμοιο με εκείνο του αμερικανικού “The Talk” όπου πέντε γυναίκες η καθεμιά με τη δική της προσωπικότητα το δικό της στυλ σχολίαζαν και ανέλυαν επίκαιρα θέματα και καταστάσεις και είτε συμφωνούσαν είτε διαφωνούσαν μεταξύ τους".

Η Σοφία μίλησε επίσης και για το πώς η αρχική ιδέα της εκπομπής μετατράπηκε σε κάτι άλλο που δεν είχε προβλεφτεί ή συζητηθεί. "Δε λειτούργησε καθόλου η αρχική ιδέα της εκπομπής παρά μόνο τις πρώτες μέρες. Μετατράπηκε στην πορεία, σιγά σιγά, σε κάτι εντελώς διαφορετικό το οποίο δεν είχε καμία σχέση με αυτό το οποίο είχαμε κληθεί να κάνουμε. Ξαφνικά η Sunny με την τόσο σημαντική καριέρα της στη μουσική μετατράπηκε σε ρεπόρτερ και η Μαρία με την τόσο επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση σε δημοσιογράφο που έκανε έρευνα αγοράς στα καταστήματα. Εδώ μετατράπηκα σε μαγείρισσα της εκπομπής".

Μάλιστα και η Σοφία και η Sunny είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους ως προς τις αλλαγές και η απάντηση που έλαβαν ήταν πως "η τηλεόραση δεν θέλει αυτά που λέτε".

Ακόμη μίλησε και για το άγχος της Τατιάνας για τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημείωσαν χαμηλές πτήσεις τουλάχιστον το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. "Η Τατιάνα είχε μια αγωνία να πάει καλά αυτό το οποίο είχε επιλέξει να κάνει στην εκπομπή. Καταλαβαίνω αυτήν την αγωνία της. Επέλεξε όμως να κάνει μια συνεργασία με μια ομάδα γυναικών που δεν είναι μοντέλα ή δεν είναι σαν τις κοπελίτσες που τις βάζουν απλώς για να φαίνονται στην τηλεόραση. Την έπιασε όμως άγχος ότι δε θα πήγαινε καλά η εκπομπή. Μια μέρα να μην ήταν καλά τα νούμερα της τηλεθέασης γινόταν πανικός. Μια εκπομπή όμως θέλει μεθοδικότητα και πίστη για να στηθεί. Αν δεν πιστεύεις σε αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις χωρίς να κάνεις παραλλαγές στην αρχική ιδέα τότε θεωρώ ότι δεν πρέπει να το κάνεις καθόλου".

Όσο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης η ίδια αναφέρει: "Από που και ως που φέραμε εμείς ευθύνη για την πτώση στην τηλεθέαση; Το τελευταίο διάστημα δεν ήμαστε ποτέ σχεδόν όλες μέσα στο στούντιο. Είχαμε δίλεπτη, τρίλεπτη παρουσία. Ξαφνικά εξαφανιστήκαμε από τις συνεντεύξεις μετά γίνονταν οι συνεντεύξεις των καλεσμένων με την παρουσία της Μαρίας Σταματέρη και της Τατιάνας μέχρι που χάθηκε και η Μαρία. Ο κόσμος δεν μπόρεσε τελικά να δει τις προσωπικότητές μας".






Πηγή
cosmo.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός