Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Ιανουαρίου 2012

Η Rihanna με στρινγκ στην παραλία!


Τη μία ανεβάζει στο Twitter φωτογραφίες της να κάνει διάδρομο με ένα λευκό μικροσκοπικό μαγιό, την άλλη παθαίνει μικρά, αποκαλυπτικά ατυχηματάκια με το μαγιό της στη θάλασσα και τώρα η Rihanna αποφάσισε να απασχολήσει με το… στριγκάκι που αποφάσισε να φορέσει για μια νέα εξόρμησή της στην παραλία.





Σου λέει το κορίτσι, γιατί να τις κρύψει τις ζουμερές καμπύλες της και να μην τις δείξει; Έτσι την Παρασκευή, είπε να δροσιστεί στη θάλασσα της Χαβάης, φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό, πιο μικροσκοπικό δεν γίνεται, μπικίνι και να λιάσει το κορμί της πάνω σε μια ιστιοσανίδα.

Είχε που είχε ζέστη, βγήκε και η RiRi με το στρινγκ και δεν ήξεραν πώς να δροσιστούν οι άνδρες που έτυχε να τη δουν! Μάλιστα η Rihanna όταν είδε ότι ο ήλιος άρχισε να καίει πολύ, έριξε από πάνω μια διχτυωτή μαύρη πουκαμίσα, η οποία φυσικά συνέχιζε να μην κρύβει από τα αδιάκριτα βλέμματα το καλλίγραμμο κορμί της.

Και μπορεί τα μαλλάκια της να μην τα έβρεξε, φρόντισε όμως και στην παραλία να είναι… περιποιημένη και δεν αποχωρίστηκε ούτε λεπτό το κόκκινο κραγιόν της!




www.showbiz.com.cy

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός