Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Ιανουαρίου 2012

Έγινες φίλος με τους γονείς σου στο Facebook. 'Εκανες την μεγάλη γκάφα!

Αν δεχτήκατε πρόσφατα ένα ασυνήθιστο Friend Request από τους …γονείς σας, σκεφτείτε το καλά πριν πράξετε το οτιδήποτε. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Lab42, η συντριπτική πλειοψηφεία των γονιών συνηθίζει να κατασκοπεύει τα παιδιά του στο Facebook, με ένα μεγάλο ποσοστό της τάξης του 43% να το κάνει, μάλιστα, σε καθημερινή βάση!




Όπως υποστηρίζουν, οι λόγοι που τους οδηγούν στη διαδικτυακή παρακολούθηση έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα ασφαλείας (40%) αλλά και απλή περιέργεια (15%). Ανάμεσα στις κυριότερες αιτίες ανησυχίας τους είναι αν το Facebook τους αποσπά από το διάβασμα (56%) ή τους φίλους και συγγενείς τους (45%), αν συναναστρέφονται με αγνώστους (41%) και τέλος αν ασκούν (17%) ή δέχονται (16%) κακόβουλα πείραγματα και βία από τους συμμαθητές του.

Και ενώ μέχρι εδώ όλα καλά και ως ένα βαθμό αναμενόμενα, η έρευνα αναφέρει ότι το 72% των γονιών γνωρίζει ακόμα και τους κωδικούς των παιδιών του! Αυτές και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θα πατήσετε τελικά το -πολυπόθητο για τους γονείς σας- ‘Accept’ θα βρειτε στο παρακάτω Infographic:

BONUS: Ακολουθεί και η χιουμοριστική πλευρά της ιστοσελίδας 9GAG.





Πηγή

www.techgear.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός