Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Ιανουαρίου 2012

Φίλοι στο Facebook = 237. Αληθινοί φίλοι = 2...


Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα του Macmillan Cancer Support αποκαλύπτει ότι αν και διαθέτουμε κατά μέσο όρο 237 φίλους στο Facebook, μόνο δυο θα απ'αυτούς θα μας βοηθούσαν σαν αληθινοί φίλοι σε μια κρίσιμη ή δύσκολη στιγμή.



Η έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα στην βρετανική Τelegraph πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 1,000 ατόμων, από 18-35 ετών και τα αποτελέσματά της είναι ενδεικτικά για τις 'φιλίες' στο Facebook, ενώ έρχονται να προστεθούν στα σημαντικά ευρήματα της έρευνας για το αν το Facebook μας κάνει δυστυχισμένους.

Οι περισσότεροι απ'όσους συμμετείχαν στην έρευνα, δηλαδή περίπου τα 2/3, δήλωσαν ότι μόνο δυο ή λιγότερα άτομα ήταν κοντινοί τους φίλοι στην πραγματικότητα, ενώ το 13% δεν διαθέτουν ούτε έναν πραγματικό φίλο που θα μπορούσε να τους συμπαρασταθεί σε δύσκολες στιγμές.

Υπεύθυνοι του ιδρύματος Macmillan που βοηθά άτομα που πάσχουν από καρκίνο, τόνισαν ότι είναι σημαντικό σε δύσκολες περιόδους να έχουμε πραγματικούς φίλους που θα μπορούν να μας συμπαρασταθούν, κάτι το οποίο το Facebook δεν εξασφαλίζει.


www.mediagate.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός