Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Ιανουαρίου 2012

Οι εκλογές θα αλλάξουν μόνο τον μηχανοδηγό στο ίδιο τρένο!!!


Ο Μίκης Θεοδωράκης ζητά από το λαό να «ξηλώσει την ξένη εξάρτηση» «Το σύστημα εξουσίας έχει σαπίσει. Είναι ένα απόστημα που δηλητηριάζει το σώμα του έθνους», προειδοποιεί σε συνέντευξή του ο Μίκης Θεοδωράκης.


Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και επικεφαλής του Μετώπου της Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης λέει πως «μοναδική λύση είναι να ξηλώσουμε τις ράγες πάνω στις οποίες κινείται η χώρα, δηλαδή την ξένη εξάρτηση», τονίζει, επισημαίνοντας ότι «το μόνο που μπορεί να κάνουν οι εκλογές είναι να αλλάξουν το μηχανοδηγό και τη θέση των κομμάτων στα βαγόνια που ακολουθούν».

Ο Μ. Θεοδωράκης δεν διστάζει να κατηγορήσει και τον Λουκά Παπαδήμο ότι εξυπηρετεί του ξένους.

Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην RealNews ο μουσικοσυνθέτης επισημαίνει ότι «η χώρα μας είναι ήδη χρεοκοπημένη από κάθε άποψη, κυρίως εθνική, κοινωνική, και πολιτιστική. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο ένα βήμα πριν την οριστική καταστροφή της».

Επίσης δηλώνει ότι «σε συνθήκες προτεκτοράτου ο λαός δεν είναι ουσιαστικά ελεύθερος, γιατί ελεύθερος είναι ο υπεύθυνος και όπως ξέρουμε την ευθύνη για τις αποφάσεις της διακυβέρνησης της χώρας τις έχουν οι ξένοι». Πιστεύει δε ότι η λύση είναι «να ξηλώσουμε τις ράγες του παλιού τρένου, δηλαδή την ξένη εξάρτηση».


www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός