Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Ιανουαρίου 2012

Facebook: Το Timeline έρχεται υποχρεωτικά σε όλα τα προφίλ !!

Η «περίοδος χάριτος» τελείωσε για όσους αρνούνται να εγκαταστήσουν το νέο Timeline στο προφίλ τους στο Facebook. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες όλοι οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου θα αποκτήσουν το Timeline.



Και για εκείνους τους χρήστες, θα ισχύσει η δοκιμαστική περίοδος των 7 ημερών, ώστε να μπορέσουν να το διαμορφώσουν όπως θέλουν και να κρύψουν ή να εμφανίσουν τα post που επιθυμούν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στο επίσημο blog του Facebook, η μετάβαση θα ξεκινήσει από τη Νέα Ζηλανδία και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί με την χειροκίνητη αλλαγή σε Timeline.

Η αλλαγή αυτή είχε ανακοινωθεί ήδη από τα τέλη του 2011 και ο βασικός λόγος είναι φυσικά οι νέες εφαρμογές της πλατφόρμας Open Graph, που δεν μπορούν να λειτουργήσουν στα παλιά προφίλ.

Να θυμίσουμε ότι δεν υπάρχει επίσημος τρόπος αφαίρεσης του Timeline από τα προφίλ των χρηστών και οι σελίδες που υπόσχονται κάτι τέτοιο, κρύβουν πιθανότατα κακόβουλα link.

e54t5ryr5u6yr



www.mediagate.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός