Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Ιανουαρίου 2012

H βασίλισσα της κιθάρας είναι Ελληνίδα!

Η καταγωγή της είναι από το Βαρθολομιό της Ηλείας, αλλά η φήμη της ξεπερνά τα στενά όρια χωρών και ηπείρων. Η 26χρονη Οριάνθη Παναγάρη συγκαταλέγεται στις καλύτερες κιθαρίστριες στον κόσμο και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο δίσκο της, αλλά και να εμφανιστεί στη σκηνή, στο πλευρό του θρυλικού Άλις Κούπερ!

Η Οριάνθη, η οποία έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Μελβούρνη, ήταν η «εκλεκτή» που είχε επιλεγεί από τον Μάικλ Τζάκσον για να παίξει κιθάρα στην περιοδεία This Is It. Δυστυχώς, όμως, ο θάνατος του Βασιλιά της Ποπ δεν έκανε δυνατή την πραγματοποίηση του ονείρου.

Είδωλο της Οριάνθης είναι ο Κάρλος Σαντάνα. Σε αυτόν οφείλει την αγάπη της για την κιθάρα, καθώς ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που είχε παρακολουθήσει σε συναυλία. Μάλιστα, ο ίδιος ο βιρτουόζος αναγνώρισε την αξία της Οριάνθης, λέγοντας πως τη θεωρεί διάδοχό του!

Η ικανότητα της Οριάνθης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Έρικ Κλάπτον και του Στιβ Βάι, οι οποίοι έχουν μοιραστεί τη σκηνή μαζί της.

Πάρτε μια γεύση από το ταλέντο της υπέροχης συμπατριώτισσας!





www.otherside.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός